News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Πολύ κοντά στην υπογραφή για την Real Sociedad ο Diego Llorente

Παρασκευή 2 Ιουνίου 2017

Των José Félix Díaz και Oscar Badallo

Οι διαπραγματεύσεις για τη μεταγραφή βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο


Ο Diego Llorente είναι πολύ κοντά στο να γίνει νέος παίκτης της Ρεάλ Σοσιεδάδ. Ο αμυντικός, ο οποίος ανήκει στην Ρεάλ Μαδρίτης κι αυτή τη σεζόν ήταν δανεικός στη Μάλαγα, θα΄ρχονταν ως μεταγραφή στο Txuri-Urdin club για ένα ποσό περίπου 8 εκατομμυρίων ευρώ. Η συμφωνία είναι πολύ κοντά, όπως έχει αναφέρει η Diario Sur κι έχει επιβεβαιώσει η MARCA.

Για τον Llorente ήταν πολύ δύσκολο να βρει μια θέση στην πρώτη madridista ομάδα μετά τους δύο διαδοχικούς δανεισμούς του στην Laliga, τον πρώτο στην Rayo και τον δεύτερο στην Μάλαγα. Ωστόσο, η Μαδρίτη θέλει να κρατήσει μια οψιόν επαναγοράς, όπως κάνει σχεδόν μ’όλους τους canteranos που πωλούνται. Μεταξύ άλλων, απομένει να κλείσει αυτή η οψιόν, αν και η συμφωνία είναι σε πλήρη εξέλιξη και μπορεί να κλείσει την επόμενη βδομάδα.

Η ενίσχυση της θέσης του στόπερ ήταν μία απ’τις προτεραιότητες για τον Eusebio Sacristán, ο οποίος αποφάσισε να διώξει τον Mikel González Martin και, μην φτάνοντας καμία μεγάλη υπόσχεση απ’την cantera, θέλει να υπογράψει ένα παίκτη ενός επιπέδου και προβολής, με τον Raúl Navas κοντά στα τριάντα.

Ο Diego Llorente, που στις 16 Αυγούστου θα κλείσει τα 24, έχει αρέσει πολύ στους realistas τεχνικούς. Και η μεγάλη ιδέα που έχει ο Eusebio γι’αυτόν έχει υπάρξει η τελική ώθηση έτσι ώστε να πρόκειται η Ρεάλ Σοσιεδάδ να κάνει μια απ’τις πιο ακριβές μεταγραφές στην ιστορία της, την πιο ακριβή για έναν αμυντικό παίκτη. Ο Ντιέγκο έχει παίξει 27 παιχνίδια πρωταθλήματος και σημείωσε δύο γκολ. Έχοντας υπάρξει ένας σταθερός στην αρχή της σεζόν, έχασε τον ρόλο μέχρι που ήρθε ο Michel, με τον οποίο τον ανέκτησε. Πέρυσι έκανε το διεθνές ντεμπούτο του και τώρα στη Ρεάλ Σοσιεδάδ, με την οποία θα παίξει στην Ευρώπη, φιλοδοξεί να συνεχίσει να εξελίσσεται.

Η Ρεάλ Σοσιεδάδ ελπίζει να μην αργήσουν πολύ να γίνουν οι έξοδοι που θέλει να κάνει στην τρέχουσα ομάδα της, με μόνη ελεύθερη έξοδο του Mikel, για να μπορέσει να κάνει τις τρεις ή τέσσερις προσθήκες που θέλει, αλλά μπροστά στο μεγάλο ανταγωνισμό έχει αποφασίσει να πάει μέχρι τέλους για τον Diego Llorente.

Η σελίδα της στήλης στο facebook:


@suntagm_puskas


Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.