News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Ο Zidane θέλει να μείνει ο Morata... αλλά ζητάει έναν επιθετικό αν φύγει

Τετάρτη 7 Ιουνίου 2017

Του J. Ι García-Ochoa

Σχεδίασε με τον Florentino την επόμενη σεζόν

Μετά την επίτευξη του πρωταθλήματος, ο Ζιντάν είχε μια συνάντηση με τον Florentino Pérez για να σχεδιάσουν την επόμενη σεζόν, με όλα τα καυτά θέματα στο τραπέζι.


Μια απ'τις υποθέσεις που θα αποφασιστεί στο ρόστερ της Ρεάλ Μαδρίτης είναι του Morata, που συζητείται μεταξύ της αποδοχής μιας απ'τις προσφορές που έχει στο τραπέζι (αυτή που του αρέσει περισσότερο είναι της Milan) ή να συνεχίσει στη Ρεάλ Μαδρίτης. Μετά τον τελικό του Champions League, κατέστη σαφές απ'τα διάφορα μηνύματα ότι δεν το'χει ξεκάθαρο. Εν τω μεταξύ, ο Ζιντάν έχει τη γνώμη του και προτιμά να μείνει ο Morata.

Έτσι έχει πει στον σύλλογο, αλλά ο προπονητής καταλαβαίνει ότι ο επιθετικός θα επιλέξει να αναζητήσει μια έξοδο. Αν συνέβαινε αυτό, ο Zizou θέλει ένα άλλο 9. Καταλαβαίνει ότι υπάρχει ένα μεγάλο άλμα μεταξύ Morata και Mariano. Δεν είναι ότι δεν του αρέσει ο canterano, αλλά προτιμά να πουληθεί με οψιόν επαναγοράς και να ενταχθεί στην πρώτη ομάδα ένας πιο ψημένος κριός.

Ο Ζιντάν είναι περισσότερο από ικανοποιημένος με την απόδοση του Morata, ο οποίος έχει βάλει περισσότερα γκολ απ'ότι στη Juve και είχε λεπτά στον τελικό. Είναι αλήθεια ότι στα μεγάλα ραντεβού είναι πίσω απ'τον Μπενζεμά, αλλά ακόμα κι έτσι έχει φτάσει στα 43 παιχνίδια και 20 γκολ τη φετινή σεζόν. Στην πιο τακτική σεζόν του στην Γιούβε, του 15-16, έπαιξε 47 παιχνίδια, 500 λεπτά περισσότερα απ'ότι με τον Ζιντάν, αλλά σκόραρε 12 γκολ, οκτώ λιγότερα από στη Μαδρίτη.

Και να μην ξεχνάμε τους τίτλους. Με τη «Vecchia Signora» κέρδισε τα πάντα στην Ιταλία, δύο Scudetti, δύο Κύπελλα Ιταλίας, κι ένα Σούπερ Καπ, αλλά στη Μαδρίτη έχει κάνει το διεθνές άλμα με Champions League, Mundial Συλλόγων κι ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ, καθώς και τη Liga, σ'ένα έτος.

Η σελίδα της στήλης στο facebook:


@suntagm_puskas
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.