News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Ο Zidane κοιτά ήδη στην Juvenil του Guti: τέσσερις νεαροί, στην περιοδεία στις ΗΠΑ

Δευτέρα 26 Ιουνίου 2017

Του Hugo Cerezo

Franchu, Óscar Rodríguez, Dani Gómez και Manu Hernando


Το τρεμπλ της Ρεάλ Μαδρίτης της juvenil του Guti έχει ήδη τους βραβευμένους παίκτες του. Σήμερα το πρωί στο Valdebebas ανακοινώθηκε σε τέσσερις παίκτες ότι θα κάνουν την περιοδεία με την πρώτη ομάδα στις Ηνωμένες Πολιτείες, όπου η ομάδα του Ζιντάν θα’χει αγώνες υψηλής τάσης… Ο εκλεκτοί είναι οι Manu Hernando, Franchu, Óscar Rodríguez και Dani Gómez, οι οποίοι θ’ανέβουν επίσης στην Castilla. Θα’ναι η πρώτη εμπειρία τους με την πρώτη ομάδα έχοντας υπάρξει όλοι τους διεθνείς με την Κ 19.

Óscar Rodríguez (19)

Αυτή τη στιγμή, το μαργαριτάρι της cantera, ο παίκτης απ’τον οποίο περνά όλο το παιχνίδι της επίθεσης της juvenil και της οποίας η προβολή έχει προσελκύσει την προσοχή των ισχυρών ομάδων της Premier League. Ο παίκτης απ’την Talavera ήταν απ’τους καλύτερους της σεζόν υπό τις εντολές του Guti. Μόλις συμπλήρωσε οκτώ σεζόν στο σύλλογο, απ’την alevín. Κλείνει τα 19 του μεθαύριο, στις 28 Ιουνίου.

Manu Hernando (18)

Σοβαρός κι επιθετικός στόπερ, αυτός ο palentino έχει ολοκληρώσει μια άψογη χρονιά. Λόγω του ύψους του, 1.81, το παιχνίδι του μπορεί να συγκριθεί με του Nacho: δεν είναι ψηλός, αλλά το αντισταθμίζει με ταχύτητα και τοποθέτηση. Μετά από δύο σεζόν στην Juvenil Α, θα μεταβεί στην Castilla, αφού περάσει πρώτα απ’την περιοδεία με την πρώτη ομάδα. Γεννημένος στην Palencia, η Μαδρίτη τον υπέγραψε το 2010.

Franchu (19)

Γεννημένος στη Mar del Plata (Αργεντινή), αυτός ο παίκτης της πλευράς είναι ο τυπικός εσωτερικός και/ή αποσταθεροποιητικός εξτρέμ του οποίου του αρέσει το ένας εναντίον ενός και είναι ένας καλός εκτελεστής. Ήρθε στη Μαδρίτη το 2009, έχοντας παίξει στην Cadetes San Martín, όντας alevín και πήγε στην Rayo δύο χρόνια αργότερα, για να επιστρέψει αυτήν την σεζόν, αφού θριάμβευσε στη juvenil. Ο Εσνάιντερ ήταν αθλητικός νονός του απ’την Αργεντινή, κι έχει μιλήσει σίγουρα θαυμάσια στον φίλο του Ζιντάν.

Dani Gómez (19)

Επιθετικός goleador, όπως δεν μπορεί να’ναι αλλιώς στην La Fábrica, αυτό το «9» που κλείνει τα 19 στις 30 Ιουλίου θεωρείται «ένας παίκτης εκρηκτικός, γρήγορος και matador στην περιοχή». Θ’αντιμετωπίσει την έβδομη σεζόν του στη Μαδρίτη. Είναι ο συνεχιστής της γραμμής των Ισπανών επιθετικών που βγήκαν τα τελευταία χρόνια απ’το Valdebebas: Mariano, Borja Mayoral, Raúl de Tomás...

Η σελίδα της στήλης στο facebook:


@suntagm_puskas


Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.