News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Ο Zidane ενθαρρύνει τους δικούς του με βίντεο του 300!

Παρασκευή 2 Ιουνίου 2017

Του José Félix Díaz, αρχισυντάκτη της Marca

Η MARCA έχει πρόσβαση σ’ένα απ’αυτά πριν απ’τον τελικό

«Είμαστε μόνοι εναντίον όλων, η επιθυμία να μας κάνουν να πέσουμε μας έχει κανει μεγαλύτερους» Ομιλία στο βίντεο της Μαδρίτης


Φαντάζεστε τον Ζιντάν στο ρόλο του Λεωνίδα να ενθαρρύνει τους 24 παίκτες του, σα να’ταν ο Σπαρτιάτης βασιλιάς που οδήγησε 300 πολεμιστές του στο πλαίσιο της προετοιμασίας για την τελική μάχη; Λοιπόν αυτός ο Zizou υπάρχει κι ο προπονητής ήθελε να φανεί έτσι ενώπιον των δικών του για ν’αντιμετωπίσει το αποφασιστικό κομμάτι της σεζόν.

Ο προπονητής ήθελε να αγγίξει την ευαίσθητη χορδή των παικτών της Ρεάλ Μαδρίτης κι εκμεταλλευόμενος μια σκηνή απ’την ταινία 300 (μια ομιλία του Δηλίου στο τέλος της ταινίας), μπήκε στο πετσί του Λεωνίδα με το οποίο έκανε το ρόστερ του να δει το πόσα πολλά διακυβεύονται και την ιδιαίτερη κατάσταση που διέσχιζε η ομάδα ενόψει της επίτευξης ενός νταμπλ που μπορεί να σπάσει 59 χρόνια απουσίας ενός τέτοιου επιτεύγματος. Ένα βίντεο στο οποίο είχε αποκλειστική πρόσβαση η MARCA.

Ο Ζινεντίν Ζιντάν δεν είναι πολύ λάτρης των μεγάλων ομιλιών και ακόμη λιγότερο του να υψώνει τη φωνή για να παρακινήσει τους παίκτες του. Ο Γάλλος προτιμά την ειλικρίνεια ως αξίωμα στη σχέση με το ρόστερ και τις μικρές χειρονομίες με τις οποίες τροφοδοτεί την επιθυμία και την φιλοδοξία των δικών του. Λίγες φανφάρες, αλλά το να φτάσει στην καρδιά και στο μυαλό είναι αυτό που έχει ψάξει πάντα ο προπονητής.

Η πλοκή της ταινίας περιγράφει την ιστορία του βασιλιά Λεωνίδα και των 300 Σπαρτιατών πολεμιστών του, που πολέμησαν μέχρι θανάτου ενάντια στον Πέρση Θεό-Βασιλιά Ξέρξη και στο στρατό του από 100.000 στρατιώτες. Η ταινία παρουσιάζει την αφήγηση για να περιγράψει στιγμές και καταστάσεις, περίσταση που έχει εκμεταλλευθεί ο Γάλλος για να παρακινήσει τους δικούς του. Το 300 είναι η κινηματογραφική μεταφορά των κόμικ με το ίδιο όνομα που εξιστορεί την μάχη των Θερμοπυλών.

Στο μήνυμά του προς τους δικούς του, ο αρχηγός, αυτός που καθοδηγεί την ομάδα απευθύνεται στους δικούς του με μια ομιλία επάνω στην αρχική έκδοση για να τους πει ότι είναι μόνοι τους ενάντια στην παρενόχληση όλων. Φράσεις όπως «Όλοι πάνε εναντίον μας», «είμαστε μόνοι εναντίον όλων», «Θα παλέψουμε για την ομάδα και για τις οικογένειές μας», “Ο Τύπος θέλει να μας δει να υποφέρουμε και χάσουμε” και «Η επιθυμία να μας κάνουν να πέσουμε μας έχει κάνει πιο μεγάλους» είναι μερικές απ’τις φράσεις που βγαίνουν απ’το στόμα του αφεντικού προς την ομάδα και που καθιστά σαφές αυτό που ο υποτιθέμενος Ζιντάν θέλει να μεταδώσει στους δικούς του.

Ο Zizou και το επιτελείο του έχουν προετοιμάσει διάφορα βίντεο υποβοηθούμενοι από σκηνές ταινιών για να ενθαρρύνουν και να παρακινήσουν τους παίκτες ενώπιον της σκληρής δουλειάς που έχουν για να σπάσουν 59 χρόνια χωρίς ένα νταμπλ που αξίζει η ιστορία της Ρεάλ Μαδρίτης.

Αν στο Μιλάνο και στη Λισαβόνα τα βίντεο άγγιξαν την ευαίσθητη χορδή του τι είναι ο σύλλογος και οι φίλαθλοι (στο τέλος της περασμένης σεζόν εμφανίζονταν οπαδοί απ’όλο τον κόσμο να πανηγυρίζουν το γκολ του Ramos και τη μετέπειτα επιτυχία στην παράταση) σ’αυτό το απαιτητικό φινάλε της σεζόν, ο Ζιντάν ήθελε να αγγίξει την περηφάνια για να φτάσει στο μεγάλο φινάλε με όλο το μπαρούτι έτοιμο.

Η σελίδα της στήλης στο facebook:


@suntagm_puskas
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.