News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Ο Víctor Fernández αφήνει τη Ρεάλ Μαδρίτης

Σάββατο 10 Ιουνίου 2017

Του Hugo Cerezo

Ο Roberto Olabe σκιαγραφείται ως ο αντικαταστάτης του στο Valdebebas


Ο Víctor Fernández δεν θα συνεχίσει στη Ρεάλ Μαδρίτης την επόμενη σεζόν. Ο πρώην προπονητής των Σαραγόσα, Πόρτο, Μπέτις κι άλλων ομάδων, δεν θα συνεχίσει στη θέση του ως επικεφαλής της cantera της Ρεάλ Μαδρίτης, όπως έχει ανακοινώσει το λευκό club.

Στο σημείωμα προς τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, η Ρεάλ Μαδρίτης ευχαριστεί τον «Victor Fernández για την αφοσίωση και τον επαγγελματισμό με τα οποία έχει διεκπεραιώσει τη δουλειά του σ’όλο αυτό το διάστημα και του εύχεται καλή επιτυχία στην καριέρα του».

Ο Aragonés προπονητής αφήνει τη Ρεάλ Μαδρίτης δύο χρόνια μετά την άφιξή του στο σύλλογο. Μαζί του, θα φύγει ο βοηθός του, Juan Luis Martínez, ο οποίος ήταν υπεύθυνος για το συντονισμό της δουλειάς των προπονητών της cantera.

Ο Roberto Olabe σκιαγραφείται ως ο εκλεκτός για τη θέση του Victor Fernández, στο πλαίσιο ενός σχεδίου αναδιάρθρωσης της cantera που έχει αρχίσει η madridista οντότητα, περισσότερο σε οργανωτικό επίπεδο παρά τεχνικών, στους οποίους δεν αναμένονται πολλές αλλαγές.

Ο Solari θα συνεχίσει ως προπονητής της Castilla, συνεχίζοντας το έργο της εκπαίδευσης των νεαρών ταλέντων που βρίσκονται στο Valdebebas. Ο Guti θα συνεχίσει να ηγείται της juvenil A που αυτές τις μέρες παίζει στα ημιτελικά του Copa del Rey εναντίον της Βιγιαρεάλ.

Η σελίδα της στήλης στο facebook:



@suntagm_puskas
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.