News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Ο Theo Hernández θέλει να παίξει με την Ισπανία

Παρασκευή 2 Ιουνίου 2017

Του David García Medina

Θα ξεκινήσει τις διαδικασίες για την απόκτηση της ισπανικής ιθαγένειας


Ο Theo Hernández θέλει να παίξει με την Ισπανία. Ο ποδοσφαιριστής, ο οποίος θα γίνει madridista επόμενη σεζόν, έχει αποφασίσει να ξεκινήσει τις διαδικασίες για να γίνει επιλέξιμος απ’τον συνδυασμό που προπονεί τώρα ο Julen Lopetegui.

Γεννημένος στη Γαλλία, ο μπακ έχει παίξει στα χαμηλότερα κλιμάκια της εθνικής Γαλλίας. Μάλιστα, είχε κληθεί για το Παγκόσμιο Κ 20 το οποίο τελικά απαρνήθηκε για να παίξει στον τελικό του Copa del Rey με την Αλαβές το περασμένο Σάββατο. Αυτή την εβδομάδα, επιπλέον, έπρεπε να’ταν επίσης στη γαλλική συγκέντρωση, πράγμα που δεν έχει κάνει κατανοώντας ότι δεν του είχε κοινοποιηθεί επισήμως η ενσωμάτωσή του έχοντας παίξει μόλις ενάντια στη Μπαρτσελόνα. Μια αντίθετη εκδοχή σ’αυτήν που υποστηρίζει η γαλλική Ομοσπονδία και η ίδια η Αλαβές, οι οποίοι κατανοούν ότι του έγινε γνωστό.

Όπως και να’χει, ο Theo θα ξεκινήσει τις διαδικασίες για την ισπανική υπηκοότητα και για να παίξει με την La Roja όταν το κρίνει σκόπιμο ο Lopetegui. Έχοντας περισσότερα από 10 χρόνια που ζει στην Ισπανία δεν θα’χει προβλήματα να πετύχει μια εθνικοποίηση που θα τον έκανε επιλέξιμο, κάτι που έχει ήδη αποφασίσει στο παρελθόν ο αδελφός του, Λούκας, παίκτης της Ατλέτικο και Γάλλος όπως ο Theo.

Η La Roja, συνεχίζοντας ο μπακ στη Ρεάλ Μαδρίτης την τεράστια εξέλιξή του ως παίκτης, δανεικός φέτος στην Αλαβές, θα’χει στη διάθεσή της ένα αριστερό μπακ για πολλά χρόνια. Δεν πρέπει να ξεχνάμε, υπό αυτή την έννοια, ότι ο μικρότερος των Hernández είναι μόλις 19 ετών.

Η σελίδα της στήλης στο facebook:


@suntagm_puskas
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.