News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Morata, επιβεβαιωμένο ότι θα παντρευτεί την Alice, αλλά όχι ότι θα το κάνει ντυμένος στα λευκά

Πέμπτη 1 Ιουνίου 2017

Του Enrique Marín

Ο Μαδριλένος και madridista έχει κάνει την διαδικασία για να παντρευτεί στην Εκκλησία με την Ιταλίδα φίλη του, αλλά του είναι πολύ δύσκολο να πάρει το καθεστώς βασικού στη Μαδρίτη και σκέφτεται να φύγει

Όπως είναι λογικό, τα κορίτσια του μαδριλένικου σχολείου Mater Salvatoris δεν πίστευαν αυτό που έβλεπαν, καθώς και οι συγγενείς τους και οι φίλες στις οποίες δεν άργησαν να το πουν. Ο Άλβαρο Μοράτα επρόκειτο να κάνει την διαδικασία όπως στην περίπτωση τους, όπως ένας ακόμα της τάξης. Ο λόγος, κάτι τόσο απλό όσο το ότι ο επιθετικός της Ρεάλ Μαδρίτης και της εθνικής σχεδιάζει να παντρευτεί την κοπέλα του, την Ιταλίδα Alice Campello, την οποία, όπως ανέλαβε ο ίδιος να δημοσιοποιήσει, τον περασμένο Δεκέμβριο ζήτησε σε γάμο στη μέση μιας παράστασης του «Mago Pop» στο θέατρο Ριάλτο.

Έτσι, μπορούμε να πούμε ότι ο Μαδριλένος και madridista επιθετικός έχει «άδεια» να παντρευτεί στην εκκλησία, αλλά όχι για να παίξει στη Ρεάλ Μαδρίτης, ή τουλάχιστον για να το κάνει με σταθερότητα και στα μεγάλα παιχνίδια, όπως θα του άρεσε. Σε αντίθεση με ό, τι συμβαίνει σε άλλους συλλόγους, στους οποίους ένας παίκτης σαν τον Morata θα’χε μια εγγυημένη θέση στην πρώτη ομάδα, η οικουμενική διάσταση που έχει δώσει ο Florentino Pérez στη Ρεάλ Μαδρίτης δεν επιτρέπει στους canteranos της να ονειρεύονται το καθεστώς βασικού, τουλάχιστον σε θέσεις τόσης προβολής όπως του φορ, την οποία καταλαμβάνει ο Μπενζεμά, αλλά στην οποία καταλήγει πάντα να εμφανίζεται ο Κριστιάνο…

Αν και θα υπάρχουν εκείνοι που πιστεύουν, και δικαίως, ότι το καλύτερο για τον Alvaro θα’ταν ν’αποδεχτεί το ρόλο του του αναπληρωματικού και να συνεχίσει στη Μαδρίτη εν αναμονή των ευκαιριών, όπως αυτές που μπόρεσε φέτος να εκμεταλλευτεί ο συμπαίκτης του, Isco, είναι φυσιολογικό το «9» της Ισπανίας να’χει όλες τις πιθανότητες να φύγει και, πιθανότατα, να επιστρέψει στην Ιταλία, όχι μόνο λόγω του γάμου του. Θα επέστρεφε να παίξει στο Calcio, κάτι το οποίο είχε την ευκαιρία να κάνει ήδη με τη φανέλα της Γιουβέντους. Φυσικά, αυτή τη φορά όλα δείχνουν ότι θα’ταν για να ντυθεί στα rossonero, δηλαδή στη Milan και πλέον χωρίς εισιτήριο επιστροφής, κάτι που θα πρέπει επίσης να εξετάσει ο Morata πριν απ’τη λήψη της απόφασης.

Ελλείψει του τελικού του Σαββάτου στο Κάρντιφ, όπου επίσης δεν θα’ναι βασικός και τα πράγματα θα’πρεπε να πάνε πολύ άσχημα στη Ρεάλ Μαδρίτης έτσι ώστε ο Ζινεντίν Ζιντάν να τον βάλει ενάντια στη Juve ακριβώς την πρώην ομάδα του, ο Morata έχει παίξει αυτή τη σεζόν 42 παιχνίδια, αν και συνολικά 1.873 λεπτά, το οποίο ισοδυναμεί με 20 πλήρη παιχνίδια. Εξ ου και τα 20 γκολ που έχει σκοράρει ο Μαδριλένος επιθετικός ισοδυναμούν με ένα κάθε 93 λεπτά και, ένα άλλο ακόμα πιο ισοπεδωτικό στατιστικό, χρειάζεται μόλις 3,4 σουτ για να βρει στόχο.

Και σα να μην έφτανε αυτό, τα 15 γκολ του στο πρωτάθλημα, αν και η εφημερίδα «Marca», τα υπολογίζει 14 στην κατάταξη του τροπαίου Pichichi, τον τοποθετούν ως τον έβδομο σκόρερ, πίσω μόνο απ’τους Μέσι (37), Luis Suarez (28), Cristiano Ronaldo (25), Iago Aspas (19), Griezmann και Aduriz (16), και μπροστά απ’τους Neymar (13), Gameiro (12) και τον συμπαίκτη του Μπενζεμά (11). Αυτό το στατιστικό μας επιτρέπει να σκεφτούμε ότι ο Morata θα’ταν βασικός σ’όλες τις ομάδες της Primera, εκτός απ’τη Μπαρτσελόνα και την Ρεάλ Μαδρίτης του. Μάλιστα, η Ατλέτικο Μαδρίτης προσπάθησε ήδη να τον αποκτήσει το περασμένο καλοκαίρι.

Απ’τα 1.873 λεπτά που έχει παίξει, τα 1.331 ήταν στη Liga, τα 296 στο Copa del Rey, τα 62 στον τελικό του Ευρωπαϊκού Σούπερ Καπ, τα 18 στο Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων και μόλις τα 166 στο Champions League. Όπως μ’αυτό που έχει συμβεί στον Isco, ενώ ο τραυματισμός του Gareth Bale επέτρεψε στον malagueño να καταλήξει να παίξει επίσης πολύ περισσότερο στο Champions League, ο Morata μόλις που είχε την ευκαιρία να φανεί στην κορυφαία ηπειρωτική διοργάνωση. Κι εδώ είναι όπου έγκειται η μεγάλη συζήτηση με το 9 της Ισπανίας, μαζί με τον Diego Costa: στην επιστροφή του στο σπίτι, έχει επιβεβαιώσει ότι θα παντρευτεί αλλά δεν ήταν σε θέση να το κάνει για να παίξει στην Ρεάλ Μαδρίτης του. Προσφορές, είτε είναι από Μίλαν είτε από Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, δεν θα του λείψουν και, αν κι ο José Ángel Sánchez θέλει να πάρει ένα καλό ποσό για τον ίδιο, την τελευταία απόφαση θα την έχει ο Morata: ναι, θέλω.


Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.