News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Mariano, η A επιλογή της Málaga

Παρασκευή 2 Ιουνίου 2017

Του Juanje Fernández R.

Ο madridista είναι το στοίχημα του Arnau για ν’αντικαταστήσει τον Sandro

Η τρίτη φορά που ενδιαφέρεται για τον Δομινικανό η ομάδα του Martiricos


Η επίθεση είναι η περιοχή του γηπέδου που θα δώσει τις περισσότερες ώρες εργασίας στην αθλητική διαχείριση της Málaga CF. Η σχεδόν βέβαιη πώληση του Sandro Ramírez· η αποχώρηση του Charles κι ο πιθανός δανεισμός του Michael Santos θ’αφήσουν έρημη την ζώνη της επίθεσης των Martiricos. Ο σύλλογος εργάζεται ήδη για τις εναλλακτικές για να καλύψει τις ανάγκες του Michel.

Ο Jonathan Calleri, όνομα που ενημέρωσε η MARCA, είναι ένας ακόμα στην λίστα που ηγείται ο Mariano Díaz. Ο canterano της Ρεάλ Μαδρίτης είναι το φαβορί για να γίνει η αιχμή του δόρατος ενός καλά εδραιωμένου μπλοκ ήδη στην πρώτη κατηγορία του ισπανικού ποδοσφαίρου. Η νεότητα και η ικανότητα σκοραρίσματος του φορ είναι οι ιδιότητες που αρέσουν περισσότερο στην ανδαλουσιανή ομάδα. Ένας all around φορ με πολλή δύναμη και ικανός να καλύψει ένα μεγάλο μέρος του γηπέδου μόνο με την παρουσία του.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο νεαρός παίκτης είναι στόχος των blanquiazules. Το περασμένο καλοκαίρι, όπως υποστήριξε το Radio MARCA, η Μάλαγα προσπάθησε ήδη να τον ενσωματώσει χωρίς επιτυχία. Εκείνη την εποχή, ήταν το madridista σύνολο αυτό που δεν κατέληξε να δώσει την έγκριση στην επιχείρηση. Τον Ιανουάριο ήρθε η δεύτερη προσπάθεια εκ μέρους του Arnau. Ο Mariano είπε όχι, παρά την επιμονή του Ζιντάν να φύγει δανεικός για να συνεχίσει την εκπαίδευσή του. Τώρα, ο επιθετικός είναι και πάλι το φαβορί κι αυτή τη φορά τα πάντα μπορούν να πάρουν μια διαφορετική πορεία.

Η ιδέα αρέσει στον παίκτη

Ο Δομινικανός γνωρίζει ήδη την πρόθεση της Ρεάλ Μαδρίτης να τον δανείσει την επόμενη σεζόν. Ο διακριτικός του ρόλος στην λευκή ομάδα κατά το δεύτερο εξάμηνο του έτους έχει προκαλέσει να συμφωνεί ο παίκτης με τις προθέσεις του προπονητή του. Ο Mariano έχει δει πως ο Sandro έχει κάνει ένα βήμα προς τα εμπρός στην καριέρα του πηγαίνοντας στη Μάλαγα για να παίξει και πιστεύει ότι η Costa del Sol είναι ένα καλό σενάριο για να λάμψει.

Η αγάπη είναι αμοιβαία, στο malaguista ρόστερ πιστεύουν ότι η άφιξή του θα’ταν μια βόμβα για τον σύλλογο. Ο Michel και η καλή του σχέση με τη Μαδρίτη μπορεί να καταλήξει να’ναι το κλειδί έτσι ώστε η υπόσχεση του Valdebebas να ντυθεί στα boquerones. Ο Arnau θ’αναλάβει την επόμενη φάση της υπογραφής μετά τον τελικό του Champions League που θα παίξουν οι λευκοί στο Κάρντιφ.

Το CAS δίνει άλλη τροπή στην επιχείρηση του Sandro


Η έξοδος του Sandro Ramírez προς την Ατλέτικο Μαδρίτης, έζησε χθες ένα νέο κεφάλαιο με την απόφαση CAS να επικυρώσει τη ποινή για το colchonero σύνολο. Η ομάδα του Manzanares θα πρέπει να αξιολογήσει πώς θ’ασχοληθεί με την επιχείρηση για τον canario. Η rojiblanca ιδέα είναι να υπογράψει τον επιθετικό και να τον δανείσει μέχρι να μπορεί να τον δηλώσει. Η Μάλαγα θα προσπαθήσει να’ναι το Martiricos το επιλεγμένο μέρος για τον δανεισμό.

Η σελίδα της στήλης στο facebook:


@suntagm_puskas
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.