News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Η Ρεάλ Μαδρίτης γνωρίζει ήδη ότι ο De Gea κοστίζει 75 εκατομμύρια ευρώ

Κυριακή 4 Ιουνίου 2017

Του José Félix Díaz, αρχισυντάκτη της Marca

Σύμφωνα με το βρετανικό Τύπο, υπάρχουν ήδη διαπραγματεύσεις μεταξύ των συλλόγων


Η United έχει δεχτεί μόνο μια επιλογή για ν’αλλάξει την κλεισμένη τιμή και θα’ταν να συμπεριληφθεί στην επιχείρηση ο Morata

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ φαίνεται ανένδοτη κι έχει ζητήσει 75 εκατομμύρια ευρώ για τη μεταγραφή του David de Gea, όπως ενημερώνει η 'The Sunday TImes'. Όπως αναφέρει η κυριακάτικη, οι διαπραγματεύσεις έχουν ήδη ξεκινήσει και οι ηγέτες του αγγλικού κλαμπ δείχνουν ανένδοτοι.

Στις συνομιλίες η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει αποδεχτεί μόνο μια επιλογή για ν’αλλάξει την κλεισμένη τιμή του τερματοφύλακα και θα’ταν να συμπεριληφθεί στην επιχείρηση ο Άλβαρο Μοράτα ως νόμισμα ανταλλαγής.

Όπως υποστηρίζουν, ο Μουρίνιο έχει ζητήσει ρητά την υπογραφή του επιθετικού και θα’βλεπε με καλό μάτι την αποχώρηση του τερματοφύλακα, αλλά πάντα ως αντάλλαγμα των προαναφερθέντων 75 εκατομμυρίων ή τη μεταγραφή του Morata. Δεν δίνει άλλη επιλογή.

Ο De Gea έχει συμβόλαιο μέχρι τις 30 Ιουνίου του 2019, αλλά η αγγλική ομάδα έχει τη δυνατότητα μονομερούς επέκτασης της διάρκειας της σύνδεσης για ένα ακόμα έτος. Η Ρεάλ Μαδρίτης είχε μια οψιόν για την απόκτησή του μέχρι τις 30 του περασμένου Ιουνίου, δυνατότητα που δεν χρησιμοποίησε.


Η σελίδα της στήλης στο facebook:


@suntagm_puskas
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.