News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Έξι ομάδες της Laliga μάχονται για τον Burgui

Παρασκευή 2 Ιουνίου 2017

Του Hugo Cerezo

Ο εξτρέμ επιστρέφει στη Μαδρίτη μετά τον δανεισμό του στη Σπόρτινγκ


Η σεζόν της Laliga τελείωσε, οι κινήσεις της αγοράς έρχονται. Εδώ και βδομάδες, το όνομα του Burgui είναι στο τραπέζι διάφορων αθλητικών διοικήσεων ομάδων της Primera. Ο εξτρέμ τελείωσε τον δανεισμό του στη Σπόρτινγκ κι εξακολουθεί ν’ανήκει στην Ρεάλ Μαδρίτης, με την οποία έχει συμβόλαιο μέχρι το 2018.

Οι σύλλογοι που φιλοδοξούν να ντύσουν με τα χρώματα τους τον παίκτη απ’το Burguillos del Cerro είναι οι Depor, Θέλτα, Eibar, Αλαβές, Μπέτις κι Espanyol, στην οποία έπαιξε ήδη δανεικός στη σεζόν 15-16. Όλες, ομάδες στη μέση του πίνακα και καμία με ευρωπαϊκή συμμετοχή, το προφίλ της ομάδας που φιλοδοξεί να βρει ο Burgui το επόμενο έτος.


Μιας και το συμβόλαιό του με τη Μαδρίτη λήγει το 2018, επιβάλλεται μια πώληση ή δανεισμός με οψιόν υποχρεωτικής αγοράς, δεδομένου ότι τώρα δεν μπαίνει στα σχέδια της πρώτης madridista ομάδας. Η δημοπρασία για τον εξτρέμ, ο οποίος τέλειωσε τη σεζόν με την απογοήτευση της πτώσης της Σπόρτινγκ, με την οποία έβαλε δύο γκολ, είναι ανοικτή.

Η σελίδα της στήλης στο facebook:


@suntagm_puskas
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.