News Update :

powered by Agones.gr - livescore

De Gea και Ρεάλ Μαδρίτης, επικείμενη λύση

Τρίτη 6 Ιουνίου 2017

Του José Félix Díaz, αρχισυντάκτη της Marca

Μεταγραφή ή καθένας στην πλευρά του, σε μια εβδομάδα


Υπάρχει βιασύνη. Αν το 2015 η έκβαση δεν ήρθε μέχρι τις 31 Αυγούστου στις δώδεκα το βράδυ, και το 2016 αφέθηκε να περάσει η δυνατότητα που είχε η Ρεάλ Μαδρίτης για την πιθανή απόκτησή του, τον Ιούνιο του 2017 η ιστορία δεν θα επαναληφθεί. Ούτε στο ελάχιστο. David de Gea και Ρεάλ Μαδρίτης περιμένουν τα πάντα να επιλυθούν αυτή την εβδομάδα. Δεν θέλουν να επεκταθεί στο χρόνο.

Οι ηγέτες της Ρεάλ Μαδρίτης και της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχουν θέσει ήδη τις βάσεις για μια πιθανή μεταγραφή πριν γίνει ο τελικός του Champions League και τώρα πρέπει να μείνει ή όχι, επικυρωμένη σ’αυτό που θα’ταν μια οριστική συμφωνία για τη μεταγραφή του Ισπανού διεθνή.

Η τιμή της επιχείρησης θα αγγίξει, σε περίπτωση που πραγματοποιηθεί, τα 75 εκατομμύρια ευρώ, απαίτηση της United για τη μεταγραφή του τερματοφύλακα, όπως ανέφεραν διάφορα αγγλικά μέσα ενημέρωσης το περασμένο Σαββατοκύριακο.

Κατά τους μήνες Μάρτιο κι Απρίλιο δεν υπήρχε καμία αμφιβολία για την υπογραφή ενός τερματοφύλακα που θα΄ρχονταν για ν’ασκήσει πίεση στον Keylor Navas, αλλά το καλό τέλος του τερματοφύλακα της Κόστα Ρίκα, έχει εγκαταστήσει κάποια σκιά στην πιθανή άφιξη του τερματοφύλακα της United, απ’τη στιγμή που επιβεβαιώθηκε ότι ήταν η μόνη επιλογή για το λευκό τέρμα, αφού η επιλογή Courtois έμεινε σταθμευμένη.

Επίσης, τις τελευταίες μέρες, έχει επιστρέψει στ’αποδυτήρια το ρεύμα υπέρ, της υπεράσπισης της θέσης του Keylor Navas μέσα στο γκρουπ, αν κι αυτό δεν σημαίνει ότι αντιτίθενται στην άφιξη του βασικού της εθνικής Ισπανίας.

Η σελίδα της στήλης στο facebook:


@suntagm_puskas
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.