News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Τα κοσμήματα του Valdebebas

Τρίτη 27 Ιουνίου 2017

 Των Daniel Lopez Peinado και Laura Rubio

Η Μαδρίτη έχει πολύ εμπιστοσύνη στα νέα ταλέντα της La Fábrica

Η Ρεάλ Μαδρίτης μπορεί να καυχηθεί για την cantera. Η λευκή ομάδα δείχνει στις τελευταίες σεζόν ότι η La Fábrica μπορεί να παρέχει τους παίκτες στην πρώτη ομάδα. Επιπλέον, πολλές ομάδες της Primera έχουν παίκτες της θυγατρικής της Μαδρίτης.

Μετά την κατάκτηση του Copa del Rey απ’τους νέους, πολλά είναι τα ονόματα για τα οποία γίνεται λόγος για ένα πολλά υποσχόμενο μέλλον.

Κάτω απ’τα δοκάρια αυτός που ενθουσιάζει περισσότερο είναι ο Luca, ο δεύτερος γιος του Ζιντάν. Αυτή την σεζόν είχε βρει θέση στην Castilla αλλά ένας τραυματισμός του στέρησε το να παίξει στην τελική ευθεία της σεζόν.

Στην άμυνα ο Achraf είναι ένας απ’τους παίκτες στους οποίους έχουν μεγαλύτερη εμπιστοσύνη στο Μπερναμπέου. Ένας μπακ χαφ, με πολύ ταχύτητα και με θυσία στην άμυνα που φέτος το καλοκαίρι μπορεί να πάει δανεικός. Όσον αφορά τον Tejero, ξέρει ήδη πως είναι να προπονείται με την πρώτη ομάδα υπό τις εντολές του Ζιντάν, δεδομένου ότι είναι ένας αμυντικός πολύ της αρεσκείας του Γάλλου. Επιπλέον, πρέπει να λάβουμε πολύ υπόψη τους στόπερ της juvenil του Guti, Manu Hernando και Alex. Ένα δίδυμο που συνεννοείται απόλυτα. Γρήγοροι και καλοί με το κεφάλι. Και οι δύο τους καλούνται να γίνουν οι στόπερ της madridista θυγατρικής.

Αλλά αναμφίβολα είναι στη θέση της μεσαίας γραμμής, όπου παίζουν οι περισσότεροι παίκτες για το μέλλον. Ο Valverde, δανεικός στην Deportivo και πρόσφατος κάτοχος της Ασημένιας Μπάλας του Mundial Κ 20, έχει μια μεγάλη προοπτική και δεν τρέμει με τη μπάλα στα πόδια. Θεμελιώδης για το παιχνίδι της Castilla, ελπίζει να επιστρέψει την επόμενη σεζόν. Απ’τη juvenil του Guti, ο αρχηγός Όσκαρ, γνωστός για την εκτέλεση των φάουλ στο στιλ του Μπέιλ, έχει υπάρξει ένας απ’τους καλύτερους αυτή τη σεζόν. Ο Franchu είναι ο μπαλαδόρος της Juvenil A. Διαχειρίζεται το παιχνίδι της ομάδας κατά βούληση κι έχει μια αντίληψη για το παιχνίδι, όσο λίγοι. Σ’ολους αυτούς πρέπει να προστεθεί ο Odegaard που θα συνεχίσει την επόμενη σεζόν το Erasmus στην Heerenveen. Ο Febas είναι ένας ακόμα συνήθης στις προπονήσεις με την πρώτη ομάδα. Ένας απ’τους σταθερούς του Solari στο κέντρο.

Ο killer της La Fábrica είναι ο Dani Gómez. Ο επιθετικός της Alcorcón έχει βάλει 28 γκολ. Ένας παίκτης που έχει το τέρμα ανάμεσα στα μάτια μ’έναν μεγάλο καθορισμό στα τελευταία μέτρα. Το επόμενο έτος θα μπορούσε να βρεθεί στην ομάδα του Σολάρι. Επιπλέον, η πρόσφατη έκρηξη του Gelabert με την juvenil A στα τελευταία παιχνίδια υποδεικνύει ότι μπορεί να’ναι ο αναπληρωματικός του Dani.

Όλοι αυτοί κοιτάνε τους Lucas Vázquez, Carvajal, Nacho ή Morata, που δείχνουν ότι η cantera της Μαδρίτης έχει πολύ βάρος στην πρώτη ομάδα. Απ’το Bernabeu είναι βέβαιοι ότι πολλοί από αυτούς τους παίκτες μπορεί να φτάσουν στην κορυφή.


Η σελίδα της στήλης στο facebook:


@suntagm_puskas

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.