News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Ποια ομάδα μπορεί να αγοράσει τον James;

Παρασκευή 9 Ιουνίου 2017

Του Hugo Cerezo

Η τιμή του Κολομβιανού και το επίπεδο ανταγωνιστικότητας, κλειδιά για την απόφασή του

Η έξοδος του James απ’τη Ρεάλ Μαδρίτης μπορεί να θεωρείται δεδομένη, αλλά όχι κι ο προορισμός του. ο Κολομβιανός είναι ένα απ’τα μαργαριτάρια της αγοράς που είναι έτοιμη ν’ανοίξει. Κορυφαίος παίκτης, μιντιακός, νέος (κλείνει τα 26 τον Ιούλιο) και με εμπειρία στην Ευρώπη. Η απόφασή του, τη σήμερον ημέρα, είναι σταθερή. Αλλά, ποιες ομάδες μπορούν να αναλάβουν την υπογραφή του James οικονομικά, και να καλύψουν ταυτόχρονα τις αθλητικές του φιλοδοξίες;

Η τελευταία που ακούστηκε είναι η Παρί Σεν Ζερμέν. Το «France Football» λέει ότι η παριζιάνικη ομάδα θα πάει για τον James ως ενίσχυση αστέρα το καλοκαίρι, αν κι ο πρόεδρός της, Nasser al-Khelaifi,, ξέρει ότι θα’χει ανταγωνισμό για να καταφέρει την υπογραφή του Κολομβιανού, που διεκδικείται κι από άλλους μεγάλους της Ευρώπης.

Υπέρ της Παρί Σεν Ζερμέν, το ότι ο James έχει παίξει ήδη στη Γαλλία, μια σεζόν στη Μονακό, έτσι ώστε ξέρει το πρωτάθλημα και τη χώρα. Επιπλέον, οι σχέσεις μεταξύ των δύο συλλόγων είναι θαυμάσιες, για να μην αναφέρουμε αυτές του Jorge Mendes με τον παριζιάνικο σύλλογο, όπου πρόκειται να πάει τον Pepe.

Στον πλειστηριασμό εμφανίζονται κλαμπ που οικονομικά μπορούν παλέψουν με την PSG για το 10 της Μαδρίτης, δηλαδή, να εκταμιεύσουν περίπου 70 εκατομμύρια (οι λευκοί πλήρωσαν 75 στους Γάλλους πριν τρία χρόνια). Και που ανταγωνίζονται στο υψηλότερο επίπεδο στα πρωταθλήματά τους και στην Ευρώπη.

Στην Γερμανία, η Μπάγερν παρακολουθεί. Με τον Κάρλο Αντσελότι, ο Κολομβιανός έδειξε το καλύτερο επίπεδό του στην Ρεάλ Μαδρίτης στην πρώτη του σεζόν, στην οποία σκόραρε 17 γκολ. Η γερμανική ομάδα είναι μια ακόμα απ’αυτές που μπορούν ν’αντιμετωπίσουν μια επιχείρηση του διαμετρήματος που σημαίνει η αγορά του cafetero αστέρα, εξασφαλίζοντάς του επιπλέον ανταγωνισμό στο υψηλότερο επίπεδο.

Στην Αγγλία, η United είναι την πολ ποζίσισιον, στην επιστροφή της στο Champions League.  Επίσης , έχει συνδεθεί με την Άρσεναλ, αν και εναντίον των Gunners είναι το ότι η ομάδα Βενγκέρ δεν θα παίξει στο Champions League, κι ότι στην Premier δεν επιβάλλεται εδώ και χρόνια. Το στάδιο του Özil στο Emirates, μετά την αναχώρησή του απ’τη Μαδρίτη δεν είναι ακριβώς ένα παράδειγμα ενός παίκτη που θριαμβεύει μετά την αποχώρηση απ’το Λευκό Οίκο. Ο James δεν φαίνεται να μπαίνει στα σχέδια της City Pep και της Τσέλσι του Conte.

Και τέλος, η Ιταλία. Η Ίντερ φιλοδοξεί εδώ και καιρό να μετατρέψει τον James στον παίκτη βιτρίνα της. Οι νέοι Κινέζοι ιδιοκτήτες που ήρθαν στο σύλλογο πέρυσι θέλουν να επαναφέρουν τις παλιές δάφνες με μεταγραφές βάρους. Κι αυτή του Κολομβιανού θα’ταν η βόμβα του καλοκαιριού για τη νέα ομάδα του Spalletti, αν και δεν θα παίξει στην Ευρώπη το επόμενο έτος.

Πιο πίσω εμφανίζεται η Γιουβέντους, οικονομικά επίσης σε θέση να αντέξει την υπογραφή κι έναν μισθό στο ύψος του παίκτη και της αυθεντικής «Signora» της Ιταλίας, αλλά που προς το παρόν δεν ενδιαφέρεται για τον James.

Η σελίδα της στήλης στο facebook:


@suntagm_puskas
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.