News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Ο Morata και τα εκατομμύρια του επιθετικού

Σάββατο 10 Ιουνίου 2017

Του Carlos Carpio, υποδιευθυντή της Marca

Η Ρεάλ Μαδρίτης δεν πρόκειται να το κάνει εύκολο στον Morata να φύγει, για διάφορους λόγους. Πρώτον, γιατί ο Ζιντάν τον υπολογίζει και θα του άρεζε να συνεχίσει. Δεύτερον, γιατί η έξοδός του σημαίνει την αποκήρυξη ενός καλού αριθμού γκολ. Ο Alvaro σκόραρε 20 σε 1.874 λεπτά κατά τη διάρκεια των 43 αγώνων (σε 14 ξεκίνησε βασικός) και ήταν ο παίκτης με την καλύτερη αναλογία γκολ/λεπτά της σεζόν που μόλις τελείωσε, περνώντας ακόμα και τον πανίσχυρο Cristiano (ένα γκολ κάθε 93,7 έναντι ενός κάθε 98,2 του Πορτογάλου).

Εάν αυτά τα στατιστικά δεν είναι από μόνα τους αρκετός λόγος, ρίξτε μια ματιά στο πώς είναι οι τιμές των επιθετικών στην αγορά. Για τον Mbappe η Μονακό ζητάει 130 εκατομμύρια απ'τη Μαδρίτη ή απ'όποιον τολμά να ρωτήσει, η Έβερτον λέει στην Τσέλσι ότι ο Lukaku κοστίζει 115 εκατομμύρια, και η Τορίνο παρέπεμψε τις Ατλέτικο και United στα 100 εκατομμύρια της ρήτρας του, όταν ενδιαφέρθηκαν για τον Andrea Belotti. Στα τελευταία δύο καλοκαίρια, η Γιουβέντους έδωσε 90 για τον Higuaín, η United 80 για τον Martial, η Λίβερπουλ 48 για τον Benteke και η Τσέλσι 40 για τον Batshuayi (;).

Ο Μουρίνιο είναι αποφασισμένος να πάρει τον Morata, όσο κι αν κοστίσει, επειδή χρειάζεται επειγόντως ένα 9 λόγω του τραυματισμού του Ibrahimovic. Αν και η Milan έδινε περισσότερα στον λευκό canterano κι ο Conte του τηλεφωνούσε για τον φέρει στην Τσέλσι βλέποντας ότι η τιμή του Lukaku πήγαινε στα ύψη, ο Πορτογάλος τον έχει πείσει ότι με τους Red Devils θα παίξει αυτά τα μεγάλα παιχνίδια που του έλειψαν τόσο φέτος. Αλλά για να τον πάρει στη United θα πρέπει να ρίξει 90 εκατομμύρια. Που τα έχει.

Εάν, όπως φαίνεται, φύγει ο Morata, αυτό δεν συνεπάγεται την υπογραφή του Mbappe. Στη MARCA έχουμε πει ήδη ότι τον Mbappe τον γοητεύει πολύ να παίξει στη Μαδρίτη, αλλά θα δεχτεί να υπογράψει, μόνο αν του καθαρίσουν πρώτα το δρόμο. Υπό αυτή την έννοια, ο Ζιντάν ενημέρωσε τον Florentino ότι αυτός που θα περίσσευε απ'το BBC, είναι ο Μπέιλ κι όχι ο Μπενζεμά.

Η σελίδα της στήλης στο facebook:


@suntagm_puskas

 

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.