News Update :

powered by Agones.gr - livescore

«Ο Mariano είναι προτεραιότητα για τη Lyon»

Δευτέρα 26 Ιουνίου 2017

Του Pablo Polo

Ο πρόεδρος Aulas αποκαλύπτει τις επαφές με τη Μαδρίτη για τον επιθετικό

Ο Jean-Michel Aulas είναι ο πρόεδρος της Olympique de Lyon. Την περασμένη Παρασκευή τηλεφώνησε στον Florentino Pérez για να επιμείνει στην επιθυμία του να πάρει τον Mariano Díaz στην Ligue 1. Όπως ενημέρωσε η MARCA την περασμένη Τετάρτη, η γαλλική ομάδα είναι στην καλύτερη θέση για να πάρει τον Ισπανο-Δομινικανό.

Η OL θα πλήρωνε δέκα εκατομμύρια για το 60 τοις εκατό των δικαιωμάτων του παίκτη, αν κι όπως παραδέχεται ο Aulas σε συνέντευξή του στην L'Equipe εξετάζονται άλλοι τρόποι. «Προχωράμε περισσότερο προς μια μεταγραφή. Αν πετύχουμε τα μέσα για να τη κάνουμε, ο Mariano είναι η προτεραιότητά μας. Έχει κι άλλους μνηστήρες πιο ισχυρούς οικονομικά, αλλά ξέρουμε απ'τους Ζιντάν και Μπενζεμά ότι είναι ένας παίκτης μεγάλου επιπέδου», δήλωσε ο Aulas.

Ο πρόεδρος της OL ελπίζει οι καλές σχέσεις με τη Μαδρίτη να βοηθήσουν: "Τον παρακολουθούμε εδώ και καιρό. Είναι δυνατός, νέος και φιλόδοξος. Μου έρχονται καλές εκθέσεις εκ μέρους του Μπενζεμά, του ίδιου του Ζιντάν κι επίσης έχουμε έναν καλό σύμμαχο στον Florentino, τον οποίο ξέρω καλά".

Η σελίδα της στήλης στο facebook:


@suntagm_puskas

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.