News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Η ανακοίνωση του Theo, ελλείψει της πληρωμής της μεταγραφής του

Τρίτη 27 Ιουνίου 2017

Του David G. Medina

Συμφωνία μεταξύ συλλόγων κι επίσης και με τον αριστερό μπακ

Ρεάλ Μαδρίτης και Ατλέτικο έχουν καταλήξει πλέον σε συμφωνία για την υπογραφή του Theo Hernández, όπως ενημέρωσε η MARCA στις 18 Ιουνίου. Ο αριστερός μπακ θα υπογράψει για την ομάδα του Santiago Bernabeu σε αντάλλαγμα για 26 εκατομμύρια ευρώ, δύο περισσότερα από ό, τι προβλέπει η ρήτρα του Γάλλου ποδοσφαιριστή.

Παρά τη συμφωνία της μεταγραφής μεταξύ των δύο συλλόγων και το ότι ο παίκτης έχει ήδη συντάξει το συμβόλαιο που θα τον ενώσει με τη Μαδρίτη, η ομάδα του Chamartin δεν έχει κάνει ακόμα επίσημη την υπογραφή του Theo. Ο λόγος, ότι δεν έχει καταβάλει ακόμα τα 26 εκατομμύρια που θα τον μετατρέψουν στον επόμενο αριστερό μπακ του Ζιντάν.

Μόλις ολοκληρωθεί η διαδικασία η Ρεάλ Μαδρίτης θ’ανακοινώσει την πρώτη υπογραφή της για την επόμενη σεζόν. Θα το κάνει την επόμενη εβδομάδα, ακριβώς πριν επιστρέψει στην δουλειά η ομάδα και φύγει στην περιοδεία στις ΗΠΑ. Εκεί, ο Theo θ’αρχίσει να εργάζεται για να κερδίσει μια θέση παρά τον ανταγωνισμό του Μαρσέλο. Εκεί, ο Theo θα έρθει σε επαφή με τη Μαδρίτη, έχοντας μετατραπεί στον πρώτο παίκτη της Ατλέτικο που θα κάνει το άλμα στον αιώνιο αντίπαλο μετά από περισσότερο από τρεις πενταετίες.

Η σελίδα της στήλης στο facebook:


@suntagm_puskas


Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.