News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Έτσι θα είναι η Μαδρίτη της επόμενης σεζόν

Τετάρτη 7 Ιουνίου 2017

Του Jose Felix Diaz, αρχισυντάκτη της Marca

Πέπε, James και Mariano θα φύγουν· ο Morata πρέπει να κινήσει διαδικασίες κι ο Isco θα επεκτείνει το συμβόλαιο

Το Δωδέκατο μένει πλέον πίσω. Σύντομα θα καταλάβει τη θέση που προορίζεται γι 'αυτό στο λευκό μουσείο και η Ρεάλ Μαδρίτης θα βάλει στο αρχείο την επίτευξη του Κάρντιφ. Απ’αυτή τη στιγμή σκέφτεται ήδη πώς να αντιμετωπίσει τις προκλήσεις της επόμενης σεζόν. Η μηχανή δεν σταματά. Ο Florentino Pérez θα εγκαινιάσει τις επόμενες ημέρες τη διαδικασία που θα τον φέρει προς παρουσίαση σ’ό, τι θα’ταν η πέμπτη θητεία του ως εκλεγμένος πρόεδρος. Η ημερομηνία των εκλογών, που δεν θα’ναι τέτοιες λόγω της απουσίας των αντιπάλων στις κάλπες, θα’ναι στις 9 Ιουλίου.

Το πρώτο που θα κάνει η madridista οντότητα είναι ν’ανακοινώσει την επέκταση του συμβολαίου του Ζινεντίν Ζιντάν μέχρι τις 30 Ιουνίου του 2020. Πρόεδρος και προπονητής έχουν συζητήσει τα πάντα, δηλαδή, μάλλον λίγα, λόγω της τεράστιας εμπιστοσύνης που υπάρχει μεταξύ του ενός και του άλλου. Ο Ράμος θα κάνει επίσης επίσημη την επέκταση του συμβολαίου του για μια ακόμη σεζόν, μέχρι τις 30 Ιουνίου του 2021.

Ok του Isco στην ανανέωση

Ο επόμενος που θα κάνει επίσημο το ok του στη Ρεάλ Μαδρίτης θα’ναι ο Isco Alarcón. Οι αμφιβολίες εξαφανίστηκαν κι ο ρόλος του malagueño έχει αλλάξει εντελώς, λεπτομέρεια που τον έχει οδηγήσει να επιταχύνει την ανανέωση και να τερματίσει τις φήμες που έδειχναν την αναχώρησή του απ’τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Εκείνοι που θα αποχαιρετήσουν αν και μ’έναν πολύ διαφορετικό τρόπο, θα’ναι οι James Rodríguez, Πέπε και Mariano. Ο πρώτος δεν θέλει να συνεχίσει, αλλά θα πρέπει να το κάνει σε αντάλλαγμα 75 εκατομμυρίων. Η Τσέλσι τον περιμένει, αλλά μέχρι στιγμής δεν υπάρχει προσφορά στη μέση.

Ο στόπερ θα φύγει απ’την πίσω πόρτα, πληγωμένος απ’το λάθος της απόρριψης νωρίτερα στη σεζόν, της προσφοράς της ανανέωσης που παρουσιάστηκε απ’τον σύλλογο. Επιπλέον, αυτός που έχει υπάρξει ένας απ’τους λευκούς αρχηγούς αυτή τη σεζόν, θα πει αντίο πολύ απομακρυσμένος απ’τον Ζιντάν κι αποστασιοποιημένος από ένα μεγάλο μέρος του γκρουπ. Ο Mariano θα ψάξει τα λεπτά που δεν έχει στην λευκή ομάδα. Η μισή Ισπανική Λίγκα θέλει την υπογραφή του. Θα φύγει με οψιόν επαναγοράς.

Η παρουσίαση του Theo Hernandez, έχει ήδη υπογράψει τη συμφωνία με τη madridista ομάδα, θα μπορούσε να συμβεί αυτή την εβδομάδα, μετά την καταβολή 24 εκατομμυρίων ευρώ στην Ατλέτικο Μαδρίτης. Ο μπακ δεν θέλει να επεκταθεί περισσότερο η διαδικασία και θα του άρεσε να σκέφτεται σε λευκό madridista το συντομότερο δυνατόν και να ξεχάσει ό, τι συνέβη τις τελευταίες μέρες.

Ο Marcos Llorente θα περάσει επίσης απ’την τυπική παρουσίαση ως ενίσχυση που είναι, αλλά θα το κάνει μετά το Euro Κ 21, όπως θα το κάνει επίσης ο Jesús Vallejo, καθώς όλα δείχνουν ότι θα’ναι ο υπεύθυνος για την κατάληψη της θέσης του Πέπε με το ταξίδι του στο Παρίσι. Το Euro Κ 21 θα’ναι μια εξέταση για το τι μπορεί να δώσει ο στόπερ, εφόσον έχει ήδη ανακάμψει πλήρως απ’τον τραυματισμό που υπέστη κατά τη διάρκεια της σεζόν.

Ο Ραούλ θα έρθει σύντομα

Οι μεταγραφές θα περιστραφούν γύρω απ’τις πιθανές αποχωρήσεις. Ο Florentino Pérez το είπε δημοσίως μετά τον τελικό. «Θα μου άρεζε να συνέχιζαν όλοι και να μην αγγίξω την ομάδα». Το όνομά του Mbappé είναι στο μυαλό του, ενώ το μεγάλο ερώτημα είναι τι θα συμβεί με το τέρμα, ενώπιον της επιθυμίας να το ενισχύσει με τον David de Gea.

Ο Raúl Gonzáez θα επιστρέψει στο σύλλογο. Στο Κάρντιφ ήταν ήδη ένας ακόμη στην αποστολή κι έχει φανεί να εμπλέκεται στο μέγιστο. Θα΄ρθει για να γίνει ο αθλητικός σύνδεσμος του José Ángel Sánchez και θα συμμετέχει ακόμη και στην καθημερινή λειτουργία του Valdebebas.

Η σελίδα της στήλης στο facebook:


@suntagm_puskas
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.