News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Vinicius Júnior: «Δεν σκέφτομαι τα χρήματα, σκέφτομαι μόνο το να παίζω»

Παρασκευή 26 Μαΐου 2017

Του Virtudes Sanchez

Έχει μιλήσει για πρώτη φορά από τότε που ανακοινώθηκε η άφιξή του στην Ρεάλ Μαδρίτης


Ο Vinicius Júnior έχει μιλήσει για πρώτη φορά από τότε που ανακοινώθηκε η άφιξή του στην Ρεάλ Μαδρίτης. Ο 16χρονος επιθετικός, δεν έπαιξε ούτε ένα λεπτό στον τελευταίο αγώνα της ομάδας του εναντίον της Atlético Goianense. Ωστόσο, μίλησε στο Foxsport για να διευκρινίσει ότι η πρόθεσή του είναι να παίξει όσο το δυνατόν περισσότερο πριν απ’το ταξίδι στην Ισπανία.

«Δεν σκέφτομαι τα χρήματα, σκέφτομαι μόνο το να παίζω», είπε μετά την επιβεβαίωση ότι η Ρεάλ Μαδρίτης κατέβαλε 45 εκατομμύρια ευρώ για τη μεταφορά του, ένα ποσό ρεκόρ για έναν ανήλικο ποδοσφαιριστή.

Ενώπιον της προσδοκίας που παράγεται απ’την «αναγκαστική πώληση» του παίκτη το καλοκαίρι του 2019, τόσο η Φλαμένγκο όσο και η Ρεάλ Μαδρίτης προσπαθούν να τον προστατεύσουν απ’τον Τύπο. Μιλάει μόνο μετά τα παιχνίδια και επειδή οι τηλεοπτικές συμφωνίες στη Βραζιλία, θεμελιώδης βάσης των εσόδων των συλλόγων, το υποχρεώνουν.

«Είμαι πολύ χαρούμενος για τη διαπραγμάτευση, αλλά έχω το μυαλό μου στη Φλαμένγκο. Βήμα βήμα, ελπίζω να’χω κατακτήσεις με την Φλαμένγκο έτσι ώστε στη συνέχεια να σκεφτώ τη Ρεάλ Μαδρίτης. Δεν σκέφτομαι τα χρήματα. Σκέφτομαι μόνο το να παίζω και να δίνω χαρά στους «nação» (οπαδοί της Φλαμένγκο)», πρόσθεσε αρκετά βέβαιος για τα λόγια του.

Ο Vinicius συνοδεύεται πάντα από ένα μέλος του τμήματος Τύπου της Φλαμένγκο κι απ’τους δικούς του συμβούλους, όταν βρίσκονται κοντά οι δημοσιογράφοι. Η ομιλία του είναι πολύ καλά μελετημένη. Τώρα, μόνο Φλαμένγκο, αργότερα, Ρεάλ Μαδρίτης.

«Σκέφτομαι να φτάσω εκεί με καθαρό μυαλό, να περάσω αυτόν τον χρόνο εδώ στην Φλαμένγκο, ένα έως δύο χρόνια, και να φτάσω εκεί ώριμος», είπε.

Το νέο flamenguista είδωλο θα μπορούσε να ενταχθεί στην Ρεάλ Μαδρίτης το καλοκαίρι του 2018, όταν γίνει 18 ετών, εφόσον η πρόοδός του είναι καλή και το θεωρήσουν σκόπιμο όλα τα μέρη. Με τον τρόπο αυτό, θα’παιζε στη Φλαμένγκο μόνο ένα χρόνο κι όχι δύο όπως προβλέπει αρχικά η συμφωνία που υπογράφηκε αυτή την εβδομάδα.

Μετά το παιχνίδι, που αντιστοιχεί στον επαναληπτικό των 16 του Κυπέλλου της Βραζιλίας, οι rubronegros οπαδοί ζήτησαν εξηγήσεις απ’τον τεχνικό, Zé Ricardo, που δεν χρησιμοποίησε τον Vinicius στο ματς. Ο προπονητής, απ’τη μεριά του, επιμένει ότι πρέπει να υπάρχει υπομονή και ελπίζει να συνεχίσει να του δίνει λεπτά στο «Brasileirao».

Η σελίδα της στήλης στο facebook:


@suntagm_puskas
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.