News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Toshack: «Θα’ναι δύσκολο να’ρθει κάποιος και να ξεπεράσει τις κάρτες που έχει ο Sergio Ramos»

Σάββατο 13 Μαΐου 2017

Πιστεύει ότι θα’πρεπε να τον είχαν αποβάλει περισσότερο κι ότι δεν του βγάζουν πολλές κάρτες

«Για μένα ο Μπέιλ παραμένει αριστερός μπακ, είναι η καλύτερη θέση του και δεν έχω δει ποτέ μεγάλους αριστεροπόδαρους να παίζουν στα δεξιά» John B. Toshack

«Ο Cristiano είναι ο μόνος που δεν καταλαβαίνει τις αποδοκιμασίες· αυτό πάει με το μισθό» J. Β Toshack


Ο John Benjamin Toshack επιτέθηκε σε μια συνέντευξή του στη Mundo Deportivo στον Sergio Ramos: «Είναι ο παίκτης που έχει πάρει τις περισσότερες κάρτες στη Μαδρίτη. Έχει ξεπεράσει τον Hierro κι έχει ακόμα. Θυμάμαι επίσης τον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων, έπρεπε να’χε αποβληθεί πριν απ’το 1-1, αλλά ο διαιτητής φοβήθηκε ν’αποβάλει έναν παίκτη της Ρεάλ Μαδρίτης. Και τις προάλλες έπρεπε επίσης να’χε αποβληθεί. Θα’ναι δύσκολο να’ρθει κάποιος και να ξεπεράσει τις κάρτες που έχει ο Sergio Ramos».

Gareth Bale: «Το μεγαλύτερο πρόβλημα που έχει ο Bale, και τον ξέρω καλά επειδή έκανε το ντεμπούτο του μαζί μας στην Ουαλία στα 17 του, είναι ότι όταν άρχισε ήταν αριστερός μπακ. Για μένα εξακολουθεί να’ναι αριστερός μπακ. Ο κόσμος λέει ότι δεν μπορείς να’σαι ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο όντας αριστερός μπακ κι εγώ τους υπενθυμίζω τον Μαλντίνι, τον Ρομπέρτο Κάρλος ή τον Καμάτσο, που δεν ήταν επίσης κανένας αδέξιος. Για μένα είναι η καλύτερη θέση του. Ο Μπέιλ είναι αριστεροπόδαρος, αλλά παίζει εκεί, στα δεξιά. Δεν έχω δει ποτέ τον Ρομπέρτο Κάρλος ή άλλους να παίζουν στα δεξιά».

Σοβαρός τραυματισμός. «Ο Bale είχε εκείνον τον σοβαρό τραυματισμό όταν ήταν πολύ νέος και πιστεύω ότι σημάδεψε λίγο την καριέρα του. Η ανάκαμψη δεν ήταν η καλύτερη, είχε πολλές υποτροπές και, στη συνέχεια, είχε έναν ακόμα τραυματισμό ίδιου τύπου. Ήταν κρίμα που, κατά την εποχή που ήμουν προπονητής της Ουαλίας, έχασε το 30% των παιχνιδιών».

Ζινεντίν Ζιντάν. «Θυμάμαι τον προπονητή της Λίβερπουλ, Bill Shankly, να λέει ότι η μόνη έκπληξη που έχει στο ποδόσφαιρο είναι ότι οι άνθρωποι εκπλήσσονται, γιατί στο ποδόσφαιρο μπορούν να συμβούν τα πάντα. Κοιτούσα τις προάλλες τη Μαδρίτη και σκεφτόμουν ότι αν κάνουμε μια ομάδα με τους καλύτερους παίκτες στην ιστορία του συλλόγου, πόσοι απ’τους σημερινούς θα’μπαιναν; Είπα ότι σχεδόν κανένας. Μόνο ο Ρονάλντο, κατά πάσα πιθανότητα. Τότε άρχισα να κοιτάω τον Ιέρο, τον Ruggeri, τον Γκορντίγιο, τον Sanchis, τον Butragueño, τον Hugo, τον Martín Vázquez... στη δεύτερη θητεία μου τον Redondo, τον Ραούλ... από άλλες εποχές τους Puskas, Gento, Ντι Στέφανο... Αλλά το εκπληκτικό είναι ότι θα παίξουν έναν τελικό Champions League και πάλι. Τότε έρχεται η ερώτηση του Ζιντάν. Λοιπόν έχουν υπάρξει άλλοι προπονητές με πολύ καλύτερη ομάδα στη Ρεάλ Μαδρίτης απ’ότι έχει ο Ζιντάν αυτή τη σεζόν. Τότε κλίνεις λίγο προς το ότι κάτι πρέπει να ξέρει και να’χει κάνει καλά».

Κριστιάνο Ρονάλντο: «Καταλαβαίνω τις αποδοκιμασίες, αλλά αυτός όχι. Είναι ο μόνος που δεν τις καταλαβαίνει. Αυτό πάει με το μισθό. Κανέναν δεν του αρέσει να τον αποδοκιμάζουν. Αν δεν σε αποδοκιμάζουν εσένα, αποδοκιμάζουν άλλον...».

Τελικός του Κάρντιφ: «Η Μαδρίτη έχει κερδίσει ήδη τη Σεβίλλη στο Κάρντιφ, σ’ένα μικρό γήπεδο. Νομίζω ότι το ιταλικό πρωτάθλημα έχει πέσει σε επίπεδο τα τελευταία χρόνια, αλλά βλέπεις την ομάδα της Juve και είναι δύσκολο να νικηθεί. Είναι ο Higuaín ο οποίος θα’χει άχτι, ο Alves της Barca... όταν φτάνεις σ’ένα τελικό του Champions League μετά από μια τόσο μακρά πορεία είναι πολύ δύσκολο να πούμε ποιος φτάνει σε καλύτερη στιγμή. Και οι δύο φαίνεται ότι θα γίνουν πρωταθλητές των πρωταθλημάτων τους φέτος, οπότε να μην να μας εκπλήξει τίποτα απ’ότι συμβεί».

Αντικαταστάτης του Luis Enrique. «Κοιτάζοντας την ιστορία της Barca πιστεύω ότι ο Koeman μπορεί να μπει στο θέμα του πρώην παίκτη που γνωρίζει πολύ καλά το σπίτι. Είναι ο ήρωας του Γουέμπλεϊ κι έχει εμπειρία. Στη Βαλένθια δεν πήγε καλά, αλλά στην Southampton και στην Έβερτον, στην Premier, έχει τρεις στερεές σεζόν. Πιστεύω ότι θα’ναι δύσκολο για κάποιον που δεν γνωρίζει τη Barça. Αν μπορούν να υπογράψουν κάποιον μ’αυτήν την ολλανδική ιδέα των Ράικαρντ, Van Gaal, Κρόιφ, πιστεύω ότι θα λειτουργούσε καλά. Ο Valverde γνωρίζει επίσης το σύλλογο και πιστεύω ότι θα ταίριαζε».

Επίσης, μίλησε για το VAR: «Ελπίζω το VAR να μην επιμηκύνει τα ματς μέχρι τις δυόμισι ώρες. Όλοι κάνουμε λάθος. Για μένα, το γκολ τις προάλλες, αυτό του Κριστιάνο Ρονάλντο εναντίον της Ατλέτικο Μαδρίτης, είναι οφσάιντ. Δεν πιστεύω ότι είμαι ο μόνος που δεν έχει ακόμη καταλάβει αυτό το πρότυπο με τόσες αλλαγές. Υπάρχουν παραδείγματα συζητήσεων σχετικά με το οφσάιντ κάθε εβδομάδα. Αυτό του VAR δεν το βλέπω».

Η σελίδα της στήλης στο facebook:


@suntagm_puskas
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.