News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Τον James τον διώχνει ο ανταγωνισμός

Τετάρτη 17 Μαΐου 2017

Του Enrique Ortego


Μόνο ο James Rodríguez ξέρει γιατί αποφάσισε να αποχαιρετήσει το Μπερναμπέου την Κυριακή. Πρέπει να'χει πολύ σίγουρο το μέλλον του εφόσον αποφάσσε να κάνει αυτό το βήμα. Δεν πρέπει να γνωρίζει μόνο ποιος είναι ο προορισμός του, πρέπει επίσης να'ναι πεπεισμένος ότι η Ρεάλ Μαδρίτης έχει αποφασίσει να τον πουλήσει κι ότι έχει περισσότερο ή λιγότερο μιλημένη την επιχείρηση. Ακριβώς το αντίθετο, το να μην είναι προχωρημένη η μεταγραφή, ακούγεται σαν απερισκεψία. Θα'ταν πλέον ο σύλλογος αυτός που θα'χε το πάνω χέρι, αν είναι ο παίκτης αυτός που έχει κάνει το βήμα για να φύγει.

ΡΙΧΝΕΙ ΤΗΝ ΠΕΤΣΕΤΑ ΚΑΙ ΨΑΧΝΕΙ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΒΑΣΙΚΟΥ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΡΝΕΙΤΑΙ

Παρά το γεγονός ότι ο James έχει εκφράσει δημοσίως στον πιο στενό του κύκλο, ότι αφήνει τη Μαδρίτη γιατί ο Ζιντάν δεν έχει πλήρη εμπιστοσύνη στο πρόσωπό του, η πραγματικότητα είναι ότι απ'το Μπερναμπέου δεν τον διώχνει ο προπονητής, αλλά ο άμεσος ανταγωνισμός που υπάρχει στο ρόστερ στη θεωρητικά ιδανική του θέση.

Ο τεχνικός μπορεί μόνο να κατηγορηθεί ότι έχει πολύ ξεκάθαρο ότι εάν τα μέλη του BBC είναι υγιή θα παίζουν πάντα εκτός από εθελοντικό rotation, και για το ότι μια παρόμοια κατάσταση προσφέρεται με το τρίο των μέσων Casemiro-Modric-Kroos. Ο James έχει επίγνωση του ότι έχει χάσει τη μάχη με τους άμεσους ανταγωνιστές του: Isco, Kovacic, Asensio και Lucas Vázquez, ο καθένας τους με κάποιες διαφορετικές ποδοσφαιρικές συνθήκες, έχουν κερδίσει τη μάχη απ'αυτόν για μια θέση απ'τη μεσαία γραμμή και προς τα εμπρός. Εκεί όπου μπορεί να'χει θέση.

Ο ΕΠΙΤΕΛΙΚΟΣ ΜΕΣΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ, ΕΝΑ ΒΑΡΟΣ

Τρία χρόνια μετά την άφιξή του στη Μαδρίτη, ο James παλεύει ενάντια στο σύστημα. Τακτικό, σε αυτή την περίπτωση. Τόσο ο Αντσελότι όσο κι ο Ζιντάν υπερασπίζονται σε πρώτη φάση μια διάταξη, το 4-3-3, στο οποίο δεν υπάρχει η μορφή του επιτελικού μέσου. Κι όσο δεν αποδεικνύεται το αντίθετο, αυτή είναι η ιδανική του θέση. Όπου παίζει με την εθνική του κι όπου αισθάνεται σημαντικός, διότι όλο το παιχνίδι της επίθεσης περνάει απ’το κεφάλι του και το αριστερό του πόδι.

Από τότε που φοράει λευκά, έπρεπε να προσαρμοστεί στις λειτουργίες του εσωτερικού σε οποιονδήποτε απ'τους δύο διαδρόμους ή περισσότερο προωθημένος, ξεκινώντας απ'τις πλευρές. Σπάνια προς τα μέσα.

Η ατομική ποιότητά του, η ευκολία του να προωθείται σε θέσεις εκτέλεσης και να σκοράρει με σχετική ευκολία είναι αδιαμφισβήτητες. Το αριστερό του είναι προνομιακό και η αντίληψή του στο παιχνίδι του επιτρέπει να τρέχει τη μπάλα με ευφράδεια. Μάλιστα του επιτρέπει να ξεπερνά τη φυσική του κατάσταση, ένα απ’τα μειονεκτήματα στα οποία σκοντάφτει όταν πρέπει να λειτουργήσει ως πλέι μέικερ διπλών διαδρομών.


Εάν, όπως φαίνεται, ο προορισμός του είναι η Premier και η United του Mou, το μυστήριο της προσαρμογής του σ'αυτού του τύπου ποδοσφαίρου και σ'αυτόν τον προπονητή είναι πλέον μια πραγματικότητα.

Η σελίδα της στήλης στο facebook:


@suntagm_puskas
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.