News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Το σχέδιο Β είναι ένας κυκλώνας: 0-2 πριν απ’το 20'

Κυριακή 7 Μαΐου 2017

Οι αναπληρωματικοί καθάρισαν γρήγορα τα παιχνίδια ενάντια σε Leganés, Deportivo και Γρανάδα


Η δεύτερη μονάδα της Ρεάλ Μαδρίτης μπαίνει στα ματς στην πρίζα. Τόσο που καθαρίζει τα ματς πριν απ’το 20ο λεπτό. Συνέβη στο Butarque ενάντια στην Leganés με δύο γκολ στα πρώτα 18 λεπτά. Στο Riazor, η Deportivo δέχτηκε άλλα δύο γκολ σε μόλις 14 λεπτά. Και στο Los Cármenes, η Γρανάδα έχανε ήδη 0-2 μόλις σε 11 λεπτά. Μόνο στο El Molinón τους ξέφυγε το ματς εναντίον της Σπόρτινγκ, αν και η ομάδα ήταν επίσης σε θέση να σκοράρει πριν απ’το 20ο λεπτό.

Η ταχύτητα με την οποία επιλύει, η Ρεάλ Μαδρίτης των θεωρητικών αναπληρωματικών, τα ματς που τους δίνει ο Ζιντάν, αποκαλύπτει την καλή στιγμή που διέρχεται το ρόστερ. Ο Γάλλος προπονητής έχει διανείμει καλύτερα απ’τους προκατόχους του τα λεπτά κι έχει φτάσει στο τέλος της σεζόν μ’όλη την ομάδα στη διάθεσή του, γεμάτη φιλοδοξία κι αυτοπεποίθηση. Σε αντίθετη περίπτωση, τα δραστικά rotations δεν θα’χαν λειτουργήσει.

Τα σχέδια Β έχουν πάει τόσο καλά ώστε να έχουν ανοίξει μια απρόσμενη συζήτηση που αφήνει πολλά ερωτήματα στον αέρα. Παίζει καλύτερα με τους αναπληρωματικούς η Ρεάλ Μαδρίτης; Πόσοι παίκτες της δεύτερης μονάδας έχουν θέση στην αρχική ενδεκάδα; Ποιοι θα’πρεπε να΄ναι οι τρεις επιλεγμένοι για τις αλλαγές στα μεγάλα παιχνίδια; Ο ανταγωνισμός για μια θέση είναι τόσο βάναυσος που αποδεικνύεται ένα ευλογημένο πρόβλημα για τον Ζιντάν. Όταν κοιτάει γύρω του στον πάγκο βρίσκει πολλαπλές λύσεις στα προβλήματα.

Μόνο η προσπάθειά του να διατηρήσει άθικτο το BBC έχει προκαλέσει διαιρέσεις στον madridismo. Με τον Bale τραυματία, έχει ανοίξει η πόρτα για τον Isco ή τον Asensio. Και οι δύο έχουν ανταποκριθεί με το παραπάνω. Επίσης και οι Morata, Lucas Vázquez ή Kovacic, όταν έχουν λεπτά. Και τι να πούμε για τον Nacho, τον οποίο, γίνεται ολοένα και πιο δύσκολο να αφήσει εκτός της ομάδας όσο κι αν οι Varane και Pepe καταλήγουν ν’αναρρώσουν απ’τα σωματικά τους προβλήματα. Μέχρι και οι Danilo και Coentrao έχουν βελτιώσει το επίπεδο τους κι έχουν συμβάλει πρόσφατα όταν τους έχει χρειαστεί ο προπονητής.

Μια ειδυλλιακή κατάσταση του ρόστερ που έχει τη Μαδρίτη να παλεύει για τη Liga και το Champions League στον τελευταίο μήνα του ανταγωνισμού με περισσότερες πιθανότητες από ποτέ.

Η σελίδα της στήλης στο facebook:


@suntagm_puskas
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.