News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Το «Πρέπει να παλεύεις πάντα» του Keylor Navas

Τετάρτη 24 Μαΐου 2017

Του Juan Ignacio García-Ochoa

Ο Μαρσέλο ανέλαβε να ξυρίσει τον τερματοφύλακα στα αποδυτήρια


Ο Keylor Navas βγήκε απ’τα αποδυτήρια του La Rosaleda τελείως ξυρισμένος, εκπληρώνοντας την υπόσχεση που είχε δώσει καθ 'όλη τη σεζόν στα άρρωστα παιδιά από καρκίνο τα οποία επισκέπτεται κατά τη διάρκεια της σεζόν, χωρίς κάμερες μπροστά, χωρίς δημοσιότητα.

Μαζί με τη σύζυγό του Andrea, ο Navas συνεργάζεται ενεργά με τα ιδρύματα Querer και Juegaterapia, στα οποία έχει δανείσει την εικόνα του και με τα οποία έχει προσπαθήσει να φέρει ένα χαμόγελο στα άρρωστα παιδιά και τις οικογένειές τους. Χαμόγελο που τους έφερε και πάλι, όταν λίγο μετά το ματς έβγαλε ξύρισε το κεφάλι του. Ο Μαρσέλο ανέλαβε να κάνει τον κουρέα, επάγγελμα που ο Keylor ξέρει απ 'έξω, αν κι αυτή τη φορά άφησε στον Βραζιλιάνο τα σύνεργα για να δώσει μια πιο γιορτινή ατμόσφαιρα στη χειρονομία αλληλεγγύης του Κοσταρικανού.

Η γιορτή στ’αποδυτήρια του La Rosaleda ήταν εντυπωσιακή κι ο Keylor ένας απ’τους πιο ευτυχισμένους και πιο αναγνωρισμένους, λόγω της χειρονομίας του και λόγω της αποκρουσάρας στον Sandro στο πρώτο μέρος.


Ο Navas έχει ολοκληρώσει την πιο δύσκολη σεζόν της καριέρας του εξαιρετικά, ξεπερνώντας μια σοβαρή εγχείρηση και την πίεση που συνοδεύει πάντα τους τερματοφύλακες της Ρεάλ Μαδρίτης. Αμφισβητούμενος για μερικά λάθη στην αρχή της σεζόν και για τη σκιά του De Gea, ο Navas έχει καταφέρει να σηκωθεί για να τελειώσει τη σεζόν σε «κατάσταση Spiderman», όπως του λένε στ’αποδυτήρια. «Ψυχολογικά είναι ένα ζώο», λένε στο Valdebebas αυτοί που τον γνωρίζουν καλύτερα. Υποστηριζόμενος απ’τον Ζινεντίν Ζιντάν, ο οποίος δεν τον αμφισβήτησε ποτέ, ο Keylor βγήκε πάντα μπροστά στις δύσκολες στιγμές, αναγνωρίζοντας τα λάθη του, και διασφαλίζοντας ότι θα άλλαζε τις αποδοκιμασίες του Bernabeu σε χειροκρότημα. Και το πέτυχε. Έχει τελειώσει τη σεζόν σε πλήρη φόρμα, όντας καθοριστικός και καθιστώντας καλό το σύνθημα που έχει μοιραστεί τόσες φορές με τα παιδιά στα οποία αφιέρωσε την κατάκτηση του πρωταθλήματος: «Πρέπει να παλεύεις πάντα».

Η σελίδα της στήλης στο facebook:


@suntagm_puskas

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.