News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Το μάθημα του Zidane με τον Bale, το Clásico και τον τελικό του Champions League

Τρίτη 16 Μαΐου 2017

Του José Félix Díaz, αρχισυντάκτη της Marca

Ο Ουαλός δεν θα παίξει στο πρωτάθλημα και θα εξαντλήσει τις πιθανότητές του ενόψει του Κάρντιφ


Ο Ζινεντίν Ζιντάν έχει ομολογήσει σε διάφορες περιπτώσεις ότι συνεχίζει να μαθαίνει ένα επάγγελμα που θεωρείται τόσο περίπλοκο όσο είναι αυτό του προπονητή ποδοσφαίρου. Από όλες τις εμπειρίες που του συμβαίνουν βγάζει συμπεράσματα που εφαρμόζει με την πάροδο του χρόνου ή όταν  επαναλαμβάνεται η κατάσταση.

Ο Γάλλος προπονητής έχει λάβει υπόψη του όλα όσα έχουν συμβεί. Ένα απ'τα επεισόδια ή ματς που τον σημάδεψαν περισσότερο ήταν, χωρίς αμφιβολία, η πρόσφατη ήττα απ'τη Μπαρτσελόνα. Το πλήγμα ήταν σκληρό, αλλά η λευκή ομάδα σηκώθηκε αμέσως. Απ'αυτή την ήττα, ο προπονητής έχει εξάγει μια θετική ανάγνωση και είναι ότι κανένας παίκτης δεν θα εμφανιστεί ξανά στην αρχική ενδεκάδα, χωρίς να'ναι σε άριστη κατάσταση.

Το συμβάν εκείνης της μέρας μπορεί να μεταφερθεί, όπως είναι λογικό, στην περίπτωση του Gareth Bale και σ'αυτό που επίκειται ενόψει του τελικού της 3ης Ιουνίου στο Κάρντιφ. Στο Clásico, ο Ουαλός υποστήριξε ότι ήταν καλά, αλλά αναγκάστηκε να εγκαταλείψει τον αγωνιστικό χώρο παθαίνοντας θλάση στη γάμπα του αριστερού ποδιού του.

Ο Ζιντάν το σημείωσε και παρά το ότι θα συνεχίσει να λαμβάνει υπόψη το λόγο του παίκτη, θα'χει περισσότερο υπόψη άλλους παράγοντες κατά την εισαγωγή ενός παίκτη ή όχι στην αρχική ενδεκάδα.


Ο τρόπος του Ζιντάν ήταν πάντα να περιμένει μέχρι την ολική ανάρρωση απ'τον τραυματισμό του εκάστοτε παίκτη και τώρα, περισσότερο από ποτέ, θα επιστρέψει στον τρόπο του, συμπεριλαμβανομένου του τελικού εναντίον της Γιουβέντους.

Ο Gareth Bale δεν θα παίξει στα δύο παιχνίδια πρωταθλήματος που απομένουν, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι ο Ουαλός αποκλείεται απ'τον τελικό, επειδή απομένουν δύο εβδομάδες μεταξύ του αγώνα κατά της Μάλαγα και τον τελευταίο αγώνα του Champions League, χρόνος αρκετός για μια ανάκαμψη που μπορεί να του επιτρέψει να παίξει, αλλά σ'αυτή την περίπτωση η λέξη του εμπλεκόμενου δεν θα'ναι ο καθοριστικός παράγοντας, αλλά αυτός θα'ναι η ιατρική γνωμάτευση και οι αισθήσεις που εκπέμπει κατά τις μέρες πριν απ'τον τελικό.
Μνήμη
Τη σήμερον ημέρα ο Bale το'χει περίπλοκο να ξεκινήσει στο παιχνίδι, αλλά ο σκοπός του Ουαλού κι όλη η δουλειά του επικεντρώνεται σ'αυτόν τον αγώνα του Cardiff, μια αναμέτρηση που καλείται να σηματοδοτήσει το μέλλον του madridista επιθετικού. Κι αυτό γιατί ο Bale θέλει να παίξει με κάθε κόστος, αλλά ο Ζιντάν το σκέφτεται, πριν ανοίξει την πόρτα του τελικού σ'έναν παίκτη που θεωρεί έναν επαγγελματία απ'την κορφή ως τα νύχια.

Η σελίδα της στήλης στο facebook:
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.