News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Τα τέσσερα κλειδιά της υπογραφής του Vinicius Junior για την Ρεάλ Μαδρίτης

Δευτέρα 8 Μαΐου 2017

Αθλητική εξέλιξη, μεγάλη οικονομική κίνηση...


Ο Neymar μίλησε μαζί του, αλλά η Μαδρίτη φρόντισε το περιβάλλον του

Η Barca τον είχε σχεδόν πάρει λόγω των καλών σχέσεων του André Cury στην βραζιλιάνικη αγορά. Ο Neymar συμμετείχε επίσης, μιλώντας με το παιδί. Η Μαδρίτη φρόντισε πολύ το περιβάλλον, οι γονείς του ήταν στο Valdebebas πριν εβδομάδες, όπου ζαλίστηκαν με τις εγκαταστάσεις και πήγαν στο Μπερναμπέου για να παρακολουθήσουν ένα παιχνίδι.

Μέχρι να υπογράψει η Μαδρίτη δεν θα αναπνεύσει ανακουφισμένη

Λίβερπουλ, Μπάγερν και Barcelona πλήρωναν την ρήτρα του. Στη Βραζιλία τον θεωρούν με μεγαλύτερη εξέλιξη απ’τον Gabriel Jesús, τον οποίο η Μαδρίτη θεωρούσε δεδομένο και τελικά τον πήρε ο Guardiola. Έτσι στη Μαδρίτη θέλουν να τον κλείσουν το συντομότερο δυνατό και μέχρι να υπογραφούν τα πάντα δεν θα αναπνεύσουν ήρεμοι.

Μεγάλη κίνηση σε αθλητικό, οικονομικό κι επίπεδο marketing

Εδώ και καιρό η Μαδρίτη κυνηγά μια μεταγραφή ενός υποσχόμενου Βραζιλιάνου. Τον βλέπουν στρατηγικής σημασίας για πολλούς λόγους: αθλητικούς, οικονομικούς και μάρκετινγκ. Κι όλα αυτά χωρίς να’χει παίξει ένα επίσημο ματς με την πρώτη ομάδα της Φλαμένγκο.

Αστρική άφιξη: το καλοκαίρι του 2018, άμεσα στην προετοιμασία

Η άφιξή του στη Μαδρίτη θα’ναι αστρική. Θα ενσωματωθεί όταν θα κλείσει τα 18 και θα το κάνει για να πάει κατ 'ευθείαν στην προετοιμασία της πρώτης ομάδας. Τον Ιούλιο θα υπογράψει το πρώτο επαγγελματικό του συμβόλαιο με την Φλαμένγκο για 3 σεζόν, όταν θα κλείσει τα 17, αλλά εκεί αντιμετωπίζεται το πέρασμα στη Μαδρίτη όταν κλείσει τα 18.

Η σελίδα της στήλης στο facebook:


@suntagm_puskas

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.