News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Στη Málaga, η πιο αποτελεσματική εκτός έδρας Μαδρίτη στην ιστορία

Σάββατο 20 Μαΐου 2017

Του David Pecker

Για πρώτη φορά, οι λευκοί καταλήγουν με περισσότερα γκολ εκτός (έχουν 81) από ό, τι στο σπίτι (78)


Στη Μάλαγα η Ρεάλ Μαδρίτης παίζει τη Liga. Κίνδυνος ή όφελος; Η ομάδα του Ζιντάν θα ολοκληρώσει τη σεζόν με την καλύτερη συγκομιδή της ιστορίας εκτός έδρας, όχι μόνο στο πρωτάθλημα, του οποίου την κορυφή έθεσε εναντίον της Θέλτα (56 γκολ εκτός έδρας)· αλλά πάνω απ 'όλα μεταξύ όλων των διοργανώσεων. Πλέον έχει 81 εκτός έδρας γκολ σε όλες τις διοργανώσεις (Πρωτάθλημα, Champions League και Copa del Rey), χωρίς να μετράμε τα 9 γκολ σε ουδέτερο έδαφος. Καμία ομάδα απ’τα μεγάλα πρωταθλήματα δεν έχει σκοράρει εκτός έδρας τόσο σε μία σεζόν.

Ακόμα πιο δύσκολο να συμβεί είναι το γεγονός ότι για πρώτη φορά στην ιστορία της, από τότε που ξεκίνησε η διοργάνωση της Liga, η Ρεάλ Μαδρίτης έχει πετύχει μεταξύ όλων των επίσημων εμφανίσεών της περισσότερα γκολ παίζοντας ως φιλοξενούμενη παρά στο ίδιο της το έδαφος, καθώς στο Santiago Bernabeu το νούμερο έχει μείνει στα 78 γκολ, το πιο χαμηλό απ’τα 68 που έβαλε κατά την σεζόν 2009-2010, τότε με τέσσερα παιχνίδια λιγότερα ως γηπεδούχος. Την περασμένη σεζόν, χωρίς να πάμε παραπέρα, σκόραρε 41 γκολ περισσότερα στο γήπεδό της σε σχέση με εκτός έδρας.

Πιο δύσκολο είναι να σπάσει το ρεκόρ της των επίσημων γκολ σε μια σεζόν, το οποίο έκανε τη σεζόν 2011-2012 με 174, καθώς είναι στην δεύτερη καλύτερη σεζόν της και απέχει έξι γκολ απ’αυτό το νούμερο με δύο τελικούς μπροστά σε Μάλαγα και Κάρντιφ.

Η σελίδα της στήλης στο facebook:


@suntagm_puskas
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.