News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Στα χέρια του Morata

Παρασκευή 5 Μαΐου 2017

Του David G. Medina

Έχει σκοράρει τέσσερα γκολ στα τελευταία τρία παιχνίδια με το σχέδιο Β


Ο Ζιντάν δεν σκέφτεται να τροποποιήσει τον χάρτη πορείας του και περισσότερο με τον επαναληπτικό ενάντια στην Ατλέτικο την Τετάρτη. Αύριο, με την πρόσφατα πεσμένη Γρανάδα ως αντίπαλο, θα χρησιμοποιήσει και πάλι το σχέδιο Β. Οι λιγότερο συνήθεις θα’ναι υπεύθυνοι να παλέψουν για τρεις βαθμούς ζωτικής σημασίας στον αγώνα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Διοικητής της επίθεσης θα’ναι και πάλι, όπως πάντα όταν κάνει ο Γάλλος rotations, ο Άλβαρο Μοράτα.

Ο canterano θα ηγηθεί των Madridistas έχοντας κάνει ένα σπουδαίο σερί στις αναμετρήσεις της δεύτερης λευκής μονάδας. Μάλιστα, έχοντας απουσιάσει λόγω καρτών ενάντια στην Eibar, ο Morata έχει τέσσερα γκολ εναντίον των Leganés, Sporting και Deportivo. Εννέα βαθμοί σε τρία παιχνίδια τα οποία η Μαδρίτη επίλυσε χάρη στην βάναυση πυγμή της που μεταφράζεται σε 13 γκολ.

Κι αυτό γιατί ο Μαδριλένος, παρά το γεγονός ότι είναι ένας συνήθης στον πάγκο, έχει φέτος 18 γκολ. Μοιρασμένα σε 13 στο πρωτάθλημα, 3 στο Champions League και δύο στο Copa, ο Morata έχει φτάσει την καλύτερη επαγγελματική σεζόν του στη σκιά του Μπενζεμά. Αλλά ενώ ο Γάλλος είναι ένας σταθερός στην αρχική ενδεκάδα έχοντας 2.892 λεπτά σε όλες τις διοργανώσεις, ο Morata φτάνει μόλις τα 1.701 λεπτά.

ΤΟ ΑΓΚΑΘΙ ΤΟΥ CHAMPIONS LEAGUE

Η πραγματικότητα του Morata δεν περιορίζεται μόνο στον αστρικό του ρόλο του στις αναμετρήσεις του σχεδίου Β. Περνά επίσης απ’τη μικρή του παρουσία στα πιο ξεχωριστά ματς του ημερολογίου. Εκεί ξεχωρίζει το γεγονός ότι στα τρία ματς του Champions League εναντίον των Μπάγερν και Ατλέτικο σε προημιτελικούς και ημιτελικό δεν έχει βγει στο γήπεδο. Επιθετικοί παίκτες όπως ο Lucas Vázquez κι ο Asensio τον έχουν προσπεράσει, όταν έπρεπε ν’αντικατασταθεί ο τραυματίας τώρα Bale ή ο Μπενζεμά. Αλλά αύριο είναι η ώρα για σχέδιο το Β, κι ο Morata θα’ναι και πάλι εκεί για να οδηγήσει τη λευκή επίθεση.


Η σελίδα της στήλης στο facebook:


@suntagm_puskas

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.