News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Πυγμή πρωταθλήματος

Τετάρτη 17 Μαΐου 2017

Του José Luis Calderón

Οι λευκοί ταξιδεύουν στο Vigo σε πλήρη θύελλα σκοραρίσματος


Τέσσερα γκολ εναντίον της Σεβίλλης, άλλα τέσσερα στη Γρανάδα, έξι στη  Deportivo, τέσσερα στη Leganes. Τα γκολ γίνονται και πάλι ο καλύτερος σύμμαχος της Ρεάλ Μαδρίτης για να κερδίσει το πρωτάθλημα. Μια πυγμή που αξίζει ένα πρωτάθλημα. Ο Ζιντάν ζητούσε πρόσφατα απ'τους παίκτες του περισσότερη αποτελεσματικότητα για να αποφεύγονται οι φόβοι και η αντίδραση δεν άργησε πολύ να'ρθει. Το λευκό σύνολο πάει από ευρεία νίκη σε ευρεία νίκη. Σ'αυτή τη δυναμική, τον τεχνικό τον ανησυχεί πλέον λιγότερο το γεγονός ότι δυσκολεύονται πάρα πολύ να μην δέχονται γκολ.

Τα πράγματα μοιάζουν διαφορετικά όντας τόσο ακριβείς μπροστά απ’το τέρμα. Η ευρεία νίκη επί της Σεβίλλης επικύρωσε την ευκολία που έχει και πάλι η Μαδρίτη ν’αυξάνει την διαφορά στο σκορ. Το έκανε ήδη σε άλλες αναμετρήσεις, αλλά η Σεβίλλη ήταν ένας αντίπαλος απ’τους σημαντικούς για τη μέτρηση της πραγματικής διάστασης που έχει λάβει η πυγμή των Cristiano και σία. Αν και έγινε ήδη εμφανές στην διπλή αναμέτρηση εναντίον της Bayern (έξι γκολ) και στο πρώτο παιχνίδι εναντίον της Ατλέτικο (τρία) ότι η Μαδρίτη είχε ανακαλύψει την πυρίτιδα.

Ενισχυμένοι

Η Μαδρίτη φτάνει στο Vigo ως θύελλα. Το κάνει ενισχυμένη ψυχολογικά απ’την πρόκριση στον τελικό του Champions League κι έχοντας καθαρίσει σπουδαία την υποχρέωση ενάντια στη Σεβίλλη, και με την σιγουριά που δίνουν τα 62 συνεχόμενα παιχνίδια που σκοράρει και το ότι έχει έναν μέσο όρο τρία γκολ ανά παιχνίδι απ’τον Απρίλιο. Τα γκολ δεν της λείπουν κι αυτή είναι η καλύτερη είδηση ​​για να πετύχει την πρόκληση των τεσσάρων βαθμών στις δύο τελευταίες αγωνιστικές που της απομένουν.

Ο Cristiano, όπως πάντα από τότε που ήρθε στην Ρεάλ Μαδρίτης, ανοίγει το δρόμο στον τομέα σκοραρίσματος. Είναι σε σερί κι αυτό αποδεικνύεται καθοριστικό έτσι ώστε η Μαδρίτη να’ναι θανατηφόρα μπροστά απ’το τέρμα. Μαζί του, μισή ομάδα έχει συμμετάσχει στο σκοράρισμα. Το γκολ είναι θέμα πολλών και το αποτέλεσμα είναι μια Μαδρίτη καταστροφέας, ειδικά μακριά απ’το Santiago Bernabeu.

Γκολ και περισσότερα γκολ

Με το νοκ άουτ τρόπο επίλυσε τις υποχρεώσεις της ενάντια σε Leganes, Deportivo, Γρανάδα ... Ούτε και της έλειψαν για να βγει μπροστά στις δύσκολες νίκες όπως στη Μπιλμπάο (1-2), στη Βιγιαρεάλ (2-3) ή στη Χιχόν (2-3). Απ’τον Απρίλιο, η Μαδρίτη έχει μεταξύ Liga και Champions League 39 γκολ σε 13 παιχνίδια. Σκανδαλώδες.

Η Μαδρίτη δεν θα παίξει ξανά στο Μπερναμπέου. Πρέπει να επιλύσει το πρωτάθλημα μακριά απ’το σπίτι, αλλά αυτό δεν αποδεικνύεται ένα πρόβλημα. Μάλλον το αντίθετο, επειδή το γκολ έχει πρωταγωνιστήσει στις τελευταίες επισκέψεις της: έχει σκοράρει 10 στις δύο τελευταίες επισκέψεις της σε Γρανάδα και Deportivo. Τώρα πρέπει να περάσει διαδοχικά από Balaídos και La Rosaleda, με την αίσθηση ότι τα γκολ δεν θα λείψουν.


Υπό αυτή την έννοια, η πυρίτιδα του πάγκου αποδεικνύεται επίσης καθοριστική. Αν αποτύχουν στον στόχο οι βασικοί, ο Ζιντάν έχει τη δυναμίτιδα των James, Asensio, Lucas ή Morata για να βγει από μια δυσκολία. Ένα σχέδιο Β που έχει ήδη αποδειχτεί καθοριστικό σε πολλές αγωνιστικές και που έχει μεγάλο μέρος της ευθύνης για το ότι αγωνίζεται η Μαδρίτη για τον τίτλο σε αυτό το στάδιο της σεζόν. Η ομάδα του Ζιντάν έχει πολύ γκολ και πολλούς σκόρερ. Είναι το κύριο περιουσιακό στοιχείο της Ρεάλ Μαδρίτης για να διευθετήσει ό, τι της απομένει: μια πυγμή πρωταθλήματος.

Η σελίδα της στήλης στο facebook:


@suntagm_puskas
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.