News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Πώς να μην μείνει ο Keylor

Τετάρτη 24 Μαΐου 2017

Του Delfín Melero

Όλα τα πλεονεκτήματα του Keylor για να παραμείνει τερματοφύλακας της Μαδρίτης


Με μια όμορφη χειρονομία, ο Keylor Navas πανηγύρισε το πρώτο του πρωτάθλημα με ξυρισμένο κεφάλι. Ο τίτλος, σε μεγάλο βαθμό, έχει υπάρξει στα χέρια του. Δεν θα μπορούσε να΄χε υπερασπιστεί καλύτερα την ομάδα του, η οποία καλωσόρισε τις αποκρούσεις του μέχρι την τελευταία μέρα. Ο Keylor, μέχρι το τέλος, καθοριστικός στα τελευταία παιχνίδια που έφεραν το λεωφορείο της Μαδρίτης στη Cibeles. Μέχρι που έφτασαν τα ξημερώματα της Δευτέρας. Και η θεά έκλεισε το μάτι στον τερματοφύλακα.

Πώς να μην μείνει ο Keylor. Λόγω του ότι παλεύει μέχρι τέλους, λόγω του ότι δεν διαμαρτύρεται ποτέ, λόγω του ότι το βουλώνει και δουλεύει σαν ένας ακόμη, λόγω του ότι είναι και πάλι ο τερματοφύλακας των αδύνατων αποκρούσεων της περασμένης σεζόν. Λόγω της επιστροφής του «Πάνθηρα». Λόγω του ενδέκατου, του πρωταθλήματος κι ενός ακόμα τελικού Champions League. Λόγω του ότι είναι ένα παράδειγμα συνέπειας και απόδοσης.

Εδώ και καιρό ο Keylor τέθηκε στο ύψος των συμπαικτών του. Εδώ και μήνες, δεν ήταν στο επίπεδο του. Και σηκώθηκε. Επέμεινε στις προσπάθειές του και υποσχέθηκε να επιστρέψει. Και το πέτυχε. Κι επέστρεψε πάνω στην ώρα. Για να γίνει πρωταθλητής και ν’αποδείξει και πάλι ότι είναι τερματοφύλακας για την Ρεάλ Μαδρίτης.


Η Μαδρίτη σήκωσε το πρωτάθλημα με την απόκρουση του Keylor στον Sandro, μία απ’τις δύο του τερματοφύλακα που απέτρεψαν μια τρομάρα τρόμου με την Μάλαγα, που έσωσε γκολ ενάντια στη Σεβίλλη, που ήταν θεόσταλτος σε όλες τις τελευταίες αγωνιστικές.

Στο Κάρντιφ, ο Keylor Navas θα παλέψει για το δεύτερο Τσάμπιονς Λιγκ του. Μέχρι εκεί έχει φτάσει η Ρεάλ Μαδρίτης με τις αποκρούσεις του. Ενάντια στην Atleti στο Μπερναμπέου και στο Καλντερόν. Κι εναντίον της Μπάγερν. Για μια ακόμα κούπα με μεγάλα αυτιά.


Ό, τι κι αν συμβεί ενάντια στη Γιουβέντους, ο Keylor θα συνεχίσει να κοιτάει μπροστά. Όπως χθες, όπως σήμερα. Δεν φοβάται τίποτα και κανέναν: «δεν σκέφτομαι να φύγω απ’τη Μαδρίτη. Δεν θα σταματήσω να παλεύω, θα συνεχίσω να εργάζομαι για να φάω ό, τι έρθει». Και σ’αυτό το πιάτο μπορεί επίσης να εμφανιστεί κάποιος άλλος τερματοφύλακας. Είτε λέγεται David είτε αλλιώς.

Η σελίδα της στήλης στο facebook:


@suntagm_puskas

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.