News Update :

powered by Agones.gr - livescore

«Ως πατέρας προτιμώ ο James να’ναι βασικός σε άλλη ομάδα παρά αναπληρωματικός στη Μαδρίτη»

Τρίτη 16 Μαΐου 2017

Ο πατριός του Κολομβιανού το’χει πολύ ξεκάθαρο


Ο James Rodríguez ζει τις τελευταίες μέρες του στη Ρεάλ Μαδρίτης. Ο τρόπος του να φύγει απ’το Bernabeu την Κυριακή, όταν τον αντικατέστησε ο Ζιντάν, ήταν μια ξεκάθαρη αποχαιρετιστήρια ανακοίνωση. Εν τω μεταξύ, ο πατριός του, Juan Carlos Restrepo δεν θέλει να ενημερώσει για τίποτα.

Ο πατριός του James, σε δηλώσεις στο El Larguero του Cadena SER, δήλωσε σχετικά ότι “η χειρονομία ήταν ευγνωμοσύνης προς τους οπαδούς της Μαδρίτης”. Αλλά δεν θα θέλησε να πάει παραπέρα.

Όπως και να’χει, ο Restrepo έχει σαφές ένα πράγμα: «Σίγουρα ο James γνωρίζει τα λίγα λεπτά που παίζει. Εγώ, ως πατέρας, προτιμώ να’ναι βασικός σε άλλη ομάδα παρά αναπληρωματικός στη Μαδρίτη».

Επιπλέον, ο πατριός διαβεβαίωσε ότι ο James δεν έχει καμία σχέση με τον Μπέιλ, έναν απ’τους παίκτες που του έχουν κόψει το πέρασμα στη Μαδρίτη του Ζιντάν. Γι 'αυτόν, ο Κολομβιανός είναι πιο πλήρης: «Ο James σου δίνει κάποιους διαφορετικούς χώρους στο παιχνίδι, κάτι που παρατηρώ λιγότερο στον Gareth Bale».


Η Ρεάλ Μαδρίτης, εν τω μεταξύ, δεν θα χαρίσει τον James. Έχει ορίσει μια τιμή 75 εκατομμυρίων και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ του Μουρίνιο μπορεί να’ναι ο προορισμός του. Η Τσέλσι του Conte τον θέλει επίσης.

Η σελίδα της στήλης στο facebook:
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.