News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Ολική εμπιστοσύνη στον Casemiro

Τρίτη 2 Μαΐου 2017

Του Daniel López Peinado

Δεν έχει χάσει ποτέ εναντίον της Ατλέτικο και σήμερα θα’ναι κλειδί στη μεσαία γραμμή


Απόψε ο Casemiro θα’ναι και πάλι θεμελιώδης στην αρχική ενδεκάδα του Ζιντάν. Πρόκειται για έναν παίκτη που δεν έχει φυσικό αντικαταστάτη στο ρόστερ. Ο Γάλλος προπονητής τον εμπιστεύεται: «Ξέρουμε τη σημασία που έχει στη μέση, είναι ένας παίκτης δυνατός σωματικά, κάνει πάντα το οριακό, δεν θα του πω ν’αλλάξει το παιχνίδι του», παρά την κριτική που έχει λάβει για την σκαιότητά του στο παιχνίδι στους αγώνες ενάντια σε Βαλένθια, Μπαρτσελόνα και Μπάγερν, στους οποίους πολλοί ζητούσαν την αποβολή του.

Ο Casemiro δεν κρατά ποτέ τίποτα και δίνει ό, τι έχει σε κάθε παιχνίδι. Επιπλέον ζει την καλύτερη σεζόν του στο σκοράρισμα με πέντε γκολ. Ο Βραζιλιάνος ήταν κλειδί στην κατάκτηση του ενδέκατου στο Μιλάνο δίνοντας ελευθερία στον Kroos και στον Modric, ενώ αυτός ήταν υπεύθυνος για τον περιορισμό των rojiblancos επιθέσεων. Ένας Casemiro που είναι φυλαχτό κάθε φορά που αντιμετωπίζει την γειτονική ομάδα. Έχει παίξει τρία παιχνίδια εναντίον της Ατλέτικο και δεν ξέρει πως είναι να φεύγει ηττημένος. Ένα κερδισμένο Champions League και δύο ισοπαλίες με 1-1 στον εγχώριο ανταγωνισμό. Συγκεκριμένα, ο Βραζιλιάνος άρχισε να’ναι απαραίτητος στην εντεκάδα του Ζιντάν, μετά την ήττα απ’την Ατλέτικο στο Bernabeu με 0-1. Ήταν το πρώτο ματς που έχασε ο Γάλλος τεχνικός στον πάγκο της Μαδρίτης. Σήμερα θα’χει την αποστολή να κρατήσει μακριά τον κίνδυνο του αντιπάλου.

Η σελίδα της στήλης στο facebook:


Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.