News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Όλα έτοιμα στην Plaza de Cibeles

Κυριακή 21 Μαΐου 2017

Του Pablo Polo

Το σιντριβάνι είναι περιφραγμένο για την περίπτωση που υπάρξει τίτλος


Η μαδριλένικη Plaza de Cibeles περιμένει ήδη τη Μαδρίτη. Το σιντριβάνι ήταν χθες περιφραγμένο κι έτοιμο για πιθανές γιορτές. Όλα εξαρτώνται απ’το τι θα συμβεί στο La Rosaleda, αλλά ο madridismo λαχταρά να μπορέσει να πανηγυρίσει και πάλι έναν τίτλο που του αντιστέκεται, τη Liga που δεν κερδίζει απ’τη σεζόν 2011-2012 με τον Ζοζέ Μουρίνιο στον πάγκο.

Αν οι λευκοί πάρουν τον τίτλο, το σχέδιο έχει ήδη καταστρωθεί. Η αποστολή θα επιστρέψει στη Μαδρίτη μετά το παιχνίδι κι απ’το Μπερναμπέου θα πορευθούν με πούλμαν στην Cibeles, όπου θα περιμένουν σίγουρα χιλιάδες λευκοί οπαδοί.

Αρχικά, οι παίκτες κι ο Ζιντάν θα εμφανίζονταν στην Cibeles περίπου στις δύο το πρωί, αλλά η ώρα δεν θα πτοήσει τους οπαδούς τους, οι οποίοι ήταν σε θέση να γεμίσουν την πλατεία, όπου πανηγυρίζει η ομάδα τους τίτλους με την ευκαιρία του τελευταίου Champions League που πήρε στο Μιλάνο και παρόλο που η ομάδα δεν ήρθε στο ραντεβού με τους οπαδούς της μέχρι τις έξι το πρωί.

Τη Δευτέρα, με τον Florentino Pérez επικεφαλής, θα πραγματοποιούσαν την επίσκεψη στους θεσμούς, Δημαρχείο και Κοινότητα της Μαδρίτης, αλλά ούτε οι οπαδοί θα θέλουν να το χάσουν και θα επιστρέψουν να συνωστιστούν στις πύλες των δύο εδρών της πρωτεύουσας. Ο madridismo αναμένει, αλλά το μυαλό της ομάδας, προς το παρόν, είναι μόνο στο La Rosaleda.

Η σελίδα της στήλης στο facebook:



@suntagm_puskas
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.