News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Οι εργασίες για το νέο Santiago Bernabeu θα ξεκινήσουν μετά το καλοκαίρι

Τρίτη 16 Μαΐου 2017

Του José Félix Díaz, αρχισυντάκτη της Marca

Το τελικό ok του δημαρχείου θα’ρθει τον Ιούνιο


Τα έργα αυτού που θα’ναι το νέο Bernabéu δεν θα μπορέσουν να ξεκινήσουν μέχρι την ολοκλήρωση του καλοκαιριού. Παρά το γεγονός ότι τον περασμένο Φεβρουάριο το Δημοτικό Συμβούλιο της Μαδρίτης ενέκρινε το Ειδικό Σχέδιο που προέβλεπε το πρότζεκτ μεταρρύθμισης του madridista σταδίου, το τελικό ok δεν έχει φτάσει ακόμα μπροστά σε ορισμένους ισχυρισμούς που παρουσιάστηκαν και θα πρέπει να λάβει εκ νέου την έγκριση του δήμου της Μαδρίτης για την τελική του έγκριση.

Αυτή η μικρή καθυστέρηση δεν αλλάζει τις προθεσμίες και δεν επηρεάζει το πλάνο εργασίας, του οποίου το πιο σημαντικό μέρος θα λάβει χώρα στα καλοκαίρια του 2018 και του 2019.

Η MARCA έχει μπορέσει να γνωρίζει ότι οι τελικές άδειες θα μπορούσαν να’ρθουν στο δεύτερο δεκαπενθήμερο του Ιουνίου, έτσι ώστε η έναρξη της κατασκευής δεν θα λάμβανε χώρα μέχρι το Σεπτέμβριο, πλέον με όλα τα χαρτιά τακτοποιημένα και τις σχετικές άδειες στην ημερήσια διάταξη.

Η Ρεάλ Μαδρίτης προσπαθεί να’ναι τα πάντα υπό έλεγχο, της αρεσκείας του μέλους του λευκού club και των κατοίκων της περιοχής. Ακόμα περισσότερο η δέσμευση της madridista οντότητας είναι ν’αναλάβει όλα τα έξοδα της αστικής μεταρρύθμισης γύρω απ’το Bernabéu.

Εκτός απ’το εξωτερικό, το madridista γήπεδο θ’αλλάξει ορισμένες εσωτερικές πτυχές, μεταξύ των οποίων ξεχωρίζουν τα επίσημα, τα οποία θα αποτελέσουν μέρος της κερκίδας χάρη στο νέο σχεδιασμό που θα’χουν.

Στις 11 Ιουνίου, το Bernabeu θα φιλοξενήσει μια νέα έκδοση του Corazón Classic Match, με αντίπαλο τη Ρόμα. Νωρίτερα, στις 3 Ιουνίου, οι οπαδοί της Ρεάλ Μαδρίτης θα μπορούν να δουν στο γήπεδό τους τον τελικό του Κάρντιφ σε κάποιες γιγαντοοθόνες που θα τοποθετηθούν στο χόρτο, όπως συνέβη πριν από ένα χρόνο για τον τελικό του Μιλάνου.

Η σελίδα της στήλης στο facebook:


@suntagm_puskas
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.