News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Ο Zidane και η ξεκούραση του Cristiano: «Είμαστε έξυπνοι, μερικές φορές πρέπει να παίζεις λιγότερο»

Παρασκευή 26 Μαΐου 2017

Ο προπονητής χαιρετίζει την κατάσταση της φόρμας του Ρονάλντο πριν απ’τον τελικό


Ο Ζινεντίν Ζιντάν έδωσε μια συνέντευξη στην UEFA, στην οποία, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στη διαχείριση και την ξεκούραση του Κριστιάνο Ρονάλντο, ένας απ’τους μεγάλους θριάμβους του στη σεζόν.

Ο Cristiano πιο ξεκούραστος : «Είναι μια απόφαση που λάβαμε από κοινού μετά από αρκετές συζητήσεις που είχαμε. Είμαστε έξυπνοι και μερικές φορές χρειάζεται να παίζεις λίγο λιγότερο. Δεν είναι γιατί δεν είναι σωματικά έτοιμος, αλλά επειδή θέλει να φτάσει στο τελικό στάδιο της σεζόν, όταν παίζεις τα πάντα, στην καλύτερη δυνατή κατάσταση».

Κατάσταση φόρμας : «Έχει παίξει πολύ φέτος, αλλά υπήρξαν λίγες φορές στις οποίες έχει μείνει έξω για να ξεκουραστεί. Τώρα είναι σε μια φανταστική κατάσταση φόρμας για το υπόλοιπο της σεζόν. Δεν πρόκειται μόνο γι’αυτό χρόνο, είναι η συσσώρευση όλων αυτών των σεζόν στην καριέρα του, στις οποίες έχει παίξει 60 ή 70 παιχνίδια. Έρχεται ένα σημείο όπου πρέπει να πάρεις μια ανάσα».

Η σελίδα της στήλης στο facebook:


@suntagm_puskas
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.