News Update :

powered by Agones.gr - livescore

«Ο Vinicius Júnior είναι πλέον της Ρεάλ Μαδρίτης»

Παρασκευή 19 Μαΐου 2017

Ο πρώην πρόεδρος της Φλαμένγκο επιβεβαιώνει το αποκλειστικό της MARCA


«Ο Vinicius Júnior είναι πλέον της Ρεάλ Μαδρίτης». Έτσι ηχηρός έχει παρουσιαστεί ο Kleber Leite, πρώην πρόεδρος της Φλαμένγκο, στο Fox Brasil, όταν μίλησε για το μεγάλο μαργαριτάρι του βραζιλιάνικου συλλόγου. Ο πρόεδρος επιβεβαιώνει την αποκλειστική είδηση της MARCA και δίνει πλέον την πιθανή ημερομηνία προσγείωσης του παίκτη στην ομάδα του Chamartin.


«Η αναχώρησή του θα μπορούσε να συμβεί το επόμενο έτος και θα τον δούμε με την εθνική Βραζιλίας στον Ιανουάριο του 2019 ή, το πιθανότερο, στον Ιούλιο του 2019», λέει κατηγορηματικά, ενώ παράλληλα δίνει κάποιες λεπτομέρειες που έχουν ήδη αποκαλυφθεί απ’τη MARCA, για τη διαπραγμάτευση: «Τώρα, η ρήτρα για μια μεταγραφή στο εξωτερικό είναι 45 εκατομμύρια ευρώ, δηλαδή, η ίδια τιμή που θα πληρώσει η Ρεάλ Μαδρίτης στην Φλαμένγκο...».



Η υπογραφή του Vinicius Junior είναι μια βόμβα της Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία προσπέρασε στην απόκτησή του τη Barcelona κι άλλες μεγάλες της Ευρώπης, μια γρήγορη κίνηση για ν’αποφύγει άλλη μια περίπτωση Neymar και να διασφαλίσει το μέλλον ενός μαργαριταριού που σπάει ρεκόρ στη Βραζιλία και που απειλεί μ’ένα λαμπρό μέλλον.

Η σελίδα της στήλης στο facebook:


@suntagm_puskas
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.