News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Ο Varane προπονείται και μπορεί να παίξει με την Sevilla

Σάββατο 13 Μαΐου 2017

Του Juan Ignacio Garcia-Ochoa

Ο Γάλλος ξεπέρασε τις ενοχλήσεις του, με τους Bale και Carvajal απόντες απ'την προπόνηση

Ο Varane ξεπέρασε τις ενοχλήσεις που τον εμπόδισαν να προπονηθεί χθες, και θα μπορούσε να'ναι στον αγώνα της Ρεάλ Μαδρίτης εναντίον της Σεβίλλης. Ο Γάλλος στόπερ έχει ήδη μια σειρά από ενοχλήσεις μετά τα ματς κι ο Ζιντάν, ο οποίος δεν θέλει να ρισκάρει μαζί του, προτιμά να τον χάσει από μία προπόνηση και να τον έχει πίσω καλά για την τελική ευθεία της σεζόν. Σήμερα, την παραμονή αυτής της βαρυσήμαντη αναμέτρησης εναντίον της ομάδας του Sampaoli, ήταν με την ομάδα, αν κι ο Zizou θα'ναι αυτός που θ'αποφασίσει αν μπει στην εντεκάδα ή αν θα'ναι βασικοί ο Pepe ή ο Nacho.

Εκείνοι που δεν είναι ακόμα διαθέσιμοι, είναι οι Carvajal και Μπέιλ, οι οποίοι  δεν βγήκαν στο Valdebebas και συνεχίζουν τις διαδικασίες ανάκτησης τους με το βλέμμα στον τελικό του Champions League στο Κάρντιφ, μια αναμέτρηση που και οι δυο τους περιμένουν να παίξουν.

Η προπόνηση πραγματοποιήθηκε σε μια υπέροχη ατμόσφαιρα, με πειράγματα μεταξύ των παικτών, φωνές και καθιστώντας σαφή την καλή στιγμή της ψυχολογίας που περνάει το ρόστερ του Zinedine Zidane.

Η σελίδα της στήλης στο facebook:
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.