News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Ο Varane δεν προπονήθηκε και είναι αμφίβολος για τη Sevilla

Παρασκευή 12 Μαΐου 2017

Του Santiago Siguero

Ο στόπερ έχει ακόμα ενοχλήσεις μετά απ'τους αγώνες

Η Ρεάλ Μαδρίτης ολοκλήρωσε μια νέα προπόνηση κατά την οποία η κύρια αλλαγή ήταν η απουσία του Ραφαέλ Βαράν. Ο Γάλλος, ο οποίος ξεκίνησε εναντίον της Ατλέτικο,έχει ακόμα ενοχλήσεις μετά απ'τους αγώνες.

Ο στόπερ, σε κάθε περίπτωση, έχει αναρρώσει απ'τους τελευταίους δύο τραυματισμούς. Αλλά ο Ζινεντίν Ζιντάν, ο οποίος τον θεωρεί βασικό μαζί με τον Sergio Ramos, δεν θέλει να πάρει κανένα ρίσκο μαζί του και διανέμει τόσο τους αγώνες όσο και τις προπονήσεις του. Έτσι, η λογική υποδεικνύει ότι είναι αμφίβολος για την Κυριακή εναντίον της Σεβίλλης.

Με τον Ramos ως αδιαμφισβήτητο, ο Zizou πρέπει ν'αναζητήσει έναν συμπαίκτη στον άξονα της άμυνας αν τελικά αποφασίσει να ξεκουράσει τον Varane, εναντίον της Σεβίλλης. Ο Nacho, ο οποίος ανταποκρίνεται πάντα ή ο Pepe, που βγήκε πρόσφατα απ'τον τραυματισμό, είναι οι δύο επιλογές για τον Γάλλο προπονητή. Μπέιλ και Καρβαχάλ συνέχισαν με το πρόγραμμά τους, μακριά απ'την ομάδα.

Η σελίδα της στήλης στο facebook:


@suntagm_puskas
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.