News Update :

powered by Agones.gr - livescore

O Vallejo συντομεύει τις προθεσμίες: προλαβαίνει τον τελικό της 27-Μ και το Euro

Σάββατο 13 Μαΐου 2017

Του Sergio Santos

Ο στόπερ θα επιστρέψει αύριο στην Φρανκφούρτη για να προπονηθεί και πάλι με την ομάδα του. Στόχος του είναι να παίξει στον τελικό του γερμανικού Κυπέλλου στις 27 Μαΐου.


Ο Jesús Vallejo είναι πίσω. Ο στόπερ της Άιντραχτ, ομάδα όπου παίζει δανεικός απ’τη Μαδρίτη, έχει επισπεύσει το χρόνο αποκατάστασής του και είναι πλέον έτοιμος να επιστρέψει στην Φρανκφούρτη. Θα το κάνει αύριο κι απ’τη Δευτέρα θα επιστρέψει στη δυναμική της γερμανικής ομάδας.

Ο aragonés αναρρώνει απ’τον τελευταίο του τραυματισμό στο Valdebebas απ’τις 23 Απριλίου (υπέστη μια μερική ρήξη του ημιμεμβρανώδους τένοντα, που αποτελεί μέρος του ιγνυακού τένοντα στο ύψος του γονάτου). Αρχικά είχε διαγνωστεί με μια περίοδο απουσίας περίπου έξι εβδομάδων, αλλά μόνο τέσσερις αργότερα ο Vallejo είναι σχεδόν έτοιμος να επιστρέψει στις προπονήσεις με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του.

Κατά τη διάρκεια αυτών των εβδομάδων στα χέρια των γιατρών της madridista ομάδας, η εντύπωση που άφησε στον σύλλογο ήταν και πάλι εξαιρετική. Η αφοσίωσή του έχει υπάρξει ολική απ’το πρώτο λεπτό κι αυτό τον έχει οδηγήσει στο να συντομεύσει τις προθεσμίες της ανάκαμψης που, αρχικά, έθετε σε σοβαρό κίνδυνο την παρουσία του στον τελικό του γερμανικού Κυπέλλου (27 Μαΐου) και στο Euro Κ-21 (16 έως 30 Ιουνίου).

Τώρα, ο πρώτος στόχος του είναι να’ναι έτοιμος για τον τελικό εναντίον της Ντόρτμουντ στις 27 Μαΐου. Θα’χει δύο εβδομάδες προπόνησης με τους συμπαίκτες του, έτσι ώστε η συμμετοχή του σ’αυτό το ιστορικό ραντεβού για τον σύλλογο της Φρανκφούρτης είναι πολύ πιθανή.

Αυτή που φαίνεται εγγυημένη είναι η παρουσία του στο Euro Κ-21, όπου είναι σταθερός για τον Celades. Η Ομοσπονδία ήρθε σε επαφή μαζί του απ’την στιγμή του τραυματισμού του για ν’ακολουθήσει την εξέλιξή του και του μετέφεραν την εμπιστοσύνη τους: αν ανάρρωνε, θα τον περίμεναν. Δεν έχει καταφέρει μόνο να φτάσει εγκαίρως στο ραντεβού με την Ισπανία, αλλά θα παίξει πριν και με το σύλλογό του.

Αυτό το βήμα είναι επίσης σημαντικό για να διασφαλιστεί η παρουσία του στο ρόστερ της Ρεάλ Μαδρίτης την επόμενη χρονιά. Η απόφαση έχει ληφθεί, τόσο απ’τον Ζιντάν όσο κι απ’την ευγενή περιοχή, αν και οι δύο τελευταίοι τραυματισμοί του δημιούργησαν ορισμένες αμφιβολίες για το κατά πόσον χρειάζεται ακόμα ένα διάστημα για να προσαρμοστεί. Ωστόσο, εάν επιστρέψει στο επίπεδό του και κάνει ένα καλό Euro, θα διατηρηθεί το προβλεπόμενο σχέδιο: θα’ναι ο αντικαταστάτης του Pepe κι ένας σταθερός στη Μαδρίτη της σεζόν 2017-18.

Η σελίδα της στήλης στο facebook:
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.