News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Ο Theo Hernández περνάει ιατρικές εξετάσεις για τη Ρεάλ Μαδρίτης

Δευτέρα 8 Μαΐου 2017

Του Santiago Siguero

Η κίνησή του στο λευκό κλαμπ, όλο και πιο κοντά


Ο Theo Hernández είναι ένα βήμα πιο κοντά στο να γίνει ένας νέος παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης. Ο παίκτης της Ατλέτικο, που είναι δανεικός στην Αλαβές, πέρασε σήμερα την ιατρική εξέταση πριν απ’την κίνησή του στον λευκό σύλλογο. Μια πλήρης και εμπεριστατωμένη εξέταση που ο παίκτης, 19 ετών, έχει περάσει χωρίς σημαντικά προβλήματα.

Ο Theo συνεχίζει έτσι να κάνει βήματα προς ένα μέλλον ντυμένο στα λευκά, παρά τις προσπάθειες της Ατλέτικο ν’αλλάξει ο αριστερός μπακ την Ρεάλ Μαδρίτης για την Μπαρτσελόνα. Το azulgrana club, μέσω του αθλητικού διευθυντή του, Robert Fernández, έχει προσπαθήσει μέχρι το τέλος να πείσει τον Theo, αλλά τελικά επικράτησε η σταθερή επιθυμία του παίκτη να καταλήξει να παίξει για τον σύλλογο του Santiago Bernabeu.

Έτσι, ο Theo έχει υποβληθεί σε αυστηρή ιατρική εξέταση στην Κλινική Sanitas-La Moraleja, ιατρικό κέντρο αναφοράς στην Ρεάλ Μαδρίτης. Τα πάντα έχουν πάει όπως προγραμματίστηκαν. Ο Theo έχει το ΟΚ των γιατρών για να ενσωματωθεί στο λευκό club, το οποίο θα συμβεί όταν, στο τέλος της σεζόν, καταθέσει η Μαδρίτη στην έδρα της LFP τα 24 εκατομμύρια ευρώ που αναφέρονται στην ρήτρα του. Μια κίνηση που θέτει τέλος σε πολλά χρόνια του συμφώνου μη επίθεσης μεταξύ του λευκού club και της Ατλέτικο Μαδρίτης.

Η πρόθεση του Theo και της ίδιας της Ρεάλ Μαδρίτης είναι ν’ανακοινώσει την υπογραφή του παίκτη μετά τον τελικό του Copa del Rey, που θα παίξει η Αλαβές με τη Μπαρτσελόνα στις 27 Μαΐου.


Η σελίδα της στήλης στο facebook:



@suntagm_puskas
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.