News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Ο Mbappé λέει όχι στον Guardiola σκεπτόμενος την Ρεάλ Μαδρίτης

Τετάρτη 31 Μαΐου 2017

Του José Félix Díaz, αρχισυντάκτη της Marca

Η ιλιγγιώδης προσφορά της City δεν τα καταφέρνει με την γοητεία που αισθάνεται για τον Zizou


«Θα παίξω όπου θέλω εγώ. Κανείς δεν θα αποφασίσει για μένα», ομολόγησε ο Kylian Mbappé εβδομάδες πίσω και είναι κάτι που ο Pep Guardiola έχει διαπιστώσει πριν από λίγες μέρες, ακριβώς όταν η Μάντσεστερ Σίτι που διευθύνει απ’τον πάγκο πλησίασε τον Γάλλο διεθνή με την πρόθεση να τον αποκτήσει ενόψει της επόμενης σεζόν.

Λίγο τον ένοιαξε η υπόσχεση ότι θα παίξει έναν καθοριστικό ρόλο εντός της δομής της αγγλικής ομάδας, γιατί ο Mbappé έχει σαφές ότι η επιθυμία του είναι να παίξει στην Ρεάλ Μαδρίτης, ομάδα στην οποία έχει πει το ναι, μια καταφατική απάντηση που εξαρτάται απ’τη στιγμή και τη μορφή που επιθυμεί ο παίκτης.

Η Μάντσεστερ Σίτι θα δαπανήσει περίπου 300 εκατομμύρια ευρώ -γίνεται λόγος για 260 εκ. εν αναμονή πιθανών εξόδων που θ’αύξαναν τον πήχη-, απ’τα οποία έχει ήδη δαπανήσει τα 120 υπογράφοντας τους Bernardo Silva (80) και Ederson (40). Ο τερματοφύλακας της Μπενφίκα έχει ανεβάσει τον πήχη του κατά 15 εκατομμύρια κατά τις τελευταίες εβδομάδες του ανταγωνισμού, καθώς το χειμώνα η Inter ήταν κοντά στην απόκτηση του τερματοφύλακα για 25 εκατομμύρια ευρώ.

Ο Mbappé δεν έχει ακόμη αποφασίσει αν έχει έρθει η ώρα να κάνει το άλμα, αλλά αυτό που φαίνεται να’χει αποφασίσει είναι ότι το χρώμα της νέας φανέλας του θα’ναι λευκό σ’ένα περισσότερο ή λιγότερο κοντινό μέλλον. Η ιδέα του είναι να παίξει στη Μαδρίτη, επιθυμία που έχει γίνει εμφανής με την αντίστασή του στο πρώτο σοβαρό ποντάρισμα στην αγορά με την άφιξη της Μάντσεστερ Σίτι και τα πολλά εκατομμύρια ευρώ της. Ούτε η παρουσία του Γκουαρντιόλα, ο οποίος ονειρεύονταν να’χε μια επίθεση με τον Gabriel Jesús και τον Γάλλο, δεν έχει κάνει ν’αλλάξει τη γνώμη του.

Η Μονακό ξέρει ότι είναι στα χέρια του Mbappé. Ο Dmitri Rybolovlev, ιδιοκτήτης της ομάδας του Πριγκιπάτου δεν κρύβει τον χαρακτήρα πωλητή της ομάδας του, όπως αποδεικνύεται απ’την έξοδο του Bernardo Silva, αλλά τη σήμερον ημέρα δεν έχει την ίδια ανάγκη να το κάνει, όπως πριν καλοκαίρια, στιγμές στις οποίες βασανίζονταν απ’την υπερβολική μισθοδοσία της ομάδας του. Τώρα είναι διαφορετικά και γι’αυτό μιλά για ποσά κοντά στα 120 εκατομμύρια ως τιμή μεταγραφής του Mbappé.

Ο παράγοντας Ζιντάν

Ο Pep δεν δημιουργεί στο νεαρό αστέρι την ίδια γοητεία με τον Ζιντάν, το οποίο αποδείχθηκε και πάλι. «Ο παίκτης Ζιντάν μ’χει κάνει να ονειρεύομαι, και το κάνει ακόμα κι όταν βλέπω κάποια απ’τα βίντεό του. Στη συνέχεια, ο προπονητής είναι εντελώς άλλο πράγμα. Είναι ένας πολύ καλός προπονητής, ο οποίος έχει πάρει αποτελέσματα γρήγορα και συνεχίζει να αναπτύσσεται», εξήγησε χθες απ’το Clairefontaine της εθνικής Γαλλίας.

«Είμαι συγκεντρωμένος στην εθνική, υπάρχει χρόνος για να προβληματιστώ σχετικά με το μέλλον. Θα κάνω μια ανάλυση μετά τη συγκέντρωση», είπε, επισημαίνοντας επιπλέον ότι η γνώμη του Deschamps -τον συμβούλεψε να μην υπογράψει για τη Μαδρίτη-, μετράει, αλλά δεν θα’ναι καθαριστική.



@suntagm_puskas
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.