News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Ο Mbappé και η συζήτηση σχετικά με το BBC

Παρασκευή 5 Μαΐου 2017

Του Carlos Carpio, υποδιευθυντή της Marca


Είναι σε μικρή ηλικία (18 ετών) και έχει θαμπώσει την κρέμα του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου. Είναι ο Kylian Mbappé, ένας εκκολαπτόμενος αστέρας που καλείται να κάνει ρεκόρ με τη μεταγραφή του αυτό το καλοκαίρι. Ναι, αυτό το καλοκαίρι, γιατί ακόμα κι αν απ’τη Μονακό επιμένουν στην πεποίθησή τους για να καταφέρουν να τον κρατήσουν μία ακόμη σεζόν, το γεγονός ότι το συμβόλαιό του τελειώνει τον Ιούνιο του 2019 είναι υπέρ των μνηστήρων δεδομένου ότι το επόμενο καλοκαίρι η τιμή του θα’ταν μικρότερη, μ’έναν ακόμα χρόνο στο συμβόλαιό του.

Τον Mbappé θέλει να τον υπογράψει η Ρεάλ Μαδρίτης. Και η Παρί Σεν Ζερμέν, η οποία άρχισε προσφέροντας 60 εκατομμύρια, ανέβηκε στα 80 και πλέον κινείται στα 110. Και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία έχει ήδη ανακοινώσει την πρόθεσή της να προσφέρει 100 εκ. Και η City έχει ενδιαφερθεί επίσης για την κατάστασή του. Εκείνοι που μπορούν να τον αγοράσουν. Στο Πριγκιπάτο διαβεβαιώνουν ότι η ομάδα που τον θέλει, θα πρέπει να φτάσει μέχρι τα 130. Αλλά το 2014 άρχισαν ζητώντας απ’τη Μαδρίτη 120 για τον James και, τελικά, η μεταγραφή έκλεισε στα 75+5.

Η ομαλή σχέση που διατηρεί ο Ζιντάν με τον Κίλιαν και τον πατέρα του (και μάνατζερ) είναι το μεγαλύτερο περιουσιακό στοιχείο που έχει ο λευκός σύλλογος. Τον γνωρίζουν εδώ και τρία χρόνια και ξέρουν τη συμπάθειά του για το madridista σκοπό, όπως αποδεικνύει μια φωτογραφία του δωματίου του γεμάτη από αφίσες παικτών της Μαδρίτης. Ωστόσο, λόγω αυτής της εγγύτητας γνωρίζουν επίσης ότι για το παιδί και την οικογένειά του, αποτελεί προτεραιότητα να διασφαλιστεί ότι όπου πάει θα αγωνιστεί πολλά λεπτά και δεν θα πάει κατ 'ευθείαν στον πάγκο. Προσοχή μαυτό.

Αυτή η τεράστια εμπιστοσύνη στις δυνατότητες του Mbappé, που φαίνεται για βασικός της Μαδρίτης χωρίς προβλήματα, συνδέεται με ένα λεπτό ζήτημα. Η συζήτηση σχετικά με το καθεστώς άθικτων του BBC που αρχίζει να εγκαθίσταται μέσα στο σύλλογο. Ο Cristiano εξακολουθεί να’ναι, χωρίς αμφιβολία. Αλλά μόνο ο Cristiano.

Η σελίδα της στήλης στο facebook:


@suntagm_puskas

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.