News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Ο Marcelo τους τρελαίνει

Τρίτη 2 Μαΐου 2017

Του Juan Ignacio Garcia-Ochoa

Είναι ένας απ’τους παίκτες που καλούνται να διαταράξουν την αναμέτρηση, όπως στη Λισαβόνα και στο Μιλάνο


Στο κεφάλι του Cholo, μια εμμονή: Μαρσέλο. Για πολλούς λόγους. Για την εξαιρετική του κατάσταση φόρμας, για την εξαιρετική του απόδοση που προσφέρει πάντα εναντίον της Ατλέτικο, για το έλλειμμα που θα παρουσιάσουν οι rojiblancos στο δεξιό προφίλ απόψε... «Μαρσέλο, Μαρσέλο, Μαρσέλο», αντηχεί στο κεφάλι του Simeone.

Ο Βραζιλιάνος μπακ είναι ένας απ’τους πιο αποσταθεροποιητικούς παράγοντες αυτής της Ρεάλ Μαδρίτης που απειλεί με το δεύτερο συνεχόμενο τελικό του Champions League και μετρά πλέον 58 παιχνίδια στη σειρά σκοράροντας. Πολύ ευθύνη γι’αυτό το εντυπωσιακό σερί έχει ο Βραζιλιάνος μπακ, ο οποίος τη φετινή σεζόν έχει δώσει ήδη 15 γκολ. Το προτελευταίο, στο Champions League στον Cristiano, εναντίον της Μπάγερν, ενάντια στην οποία ήταν μια βαριοπούλα.

Στα 28 του -κλείνει τα 29 σε 10 μέρες-, ο Marcelo είναι ένας από εκείνους τους παίκτες που μπορούν να πουν ότι έχουν περάσει μια ζωή παίζοντας στο Ευρωπαϊκό Κύπελλο, διοργάνωση φετίχ της Ρεάλ Μαδρίτης και του ίδιου του Βραζιλιάνου μπακ. Ήδη έχει δύο τίτλους μετά από 75 αγώνες στους οποίους έχει πάρει 51 νίκες, 13 ισοπαλίες και 11 ήττες. Είναι άνθρωπος Champions League. Σ’αυτή την ίδια έκδοση, χωρίς να πάμε παραπέρα, έχει πρωταγωνιστήσει σε αρκετές παραστάσεις. Η τελευταία, ενάντια στη Μπάγερν Μονάχου στο Μπερναμπέου, στην οποία βρέθηκε σε μια απ’τις καλύτερες νύχτες του στα λευκά. Κι αυτό ενώ έχει 403 συμμετοχές με φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης.

Το όπλο του Ζιντάν

Αλλά ο Marcelo είναι ένας παίκτης που συνεχίζει να προοδεύει όλα αυτά τα χρόνια. Το αμυντικό του έλλειμμά το αντισταθμίζει με μια βάναυση πυγμή στην περιοχή του αντιπάλου. Στο Champions League έχει δημιουργήσει για την ομάδα 16 ευκαιρίες για γκολ. Πέραν του ότι είναι ο καλύτερος ντριμπλέρ της ομάδας του, με 21 ντρίμπλες. Συγκεκριμένα αυτή η δυνατότητα να ξεφορτώνεται αντιπάλους απ’τη μέση είναι ένας απ’τους κύριους φόβους του Simeone και μία απ’τις μεγάλες ελπίδες του Ζιντάν. Απέναντι σε ερμητικά κλειστές και τακτοποιημένες άμυνες, ντριμπλέρ που τις ανατινάζουν.

Η Ρεάλ Μαδρίτης ελπίζει ν’αρχίσει να κερδίζει το παιχνίδι απ’την αριστερή πλευρά, όπως συνέβη στη Λισαβώνα στην πρώτη ευρωπαϊκή αναμέτρηση blancos και rojiblancos. Εκείνος ο τελικός, πέραν του γκολ που έβαλε στην παράταση, άρχισε να κερδίζεται, όταν μπήκε στο ματς ο Marcelo στα μέσα του δευτέρου μέρους. Ο Ζιντάν το ξέρει - «ο Marcelo είναι πάντα στην καλύτερη στιγμή της καριέρας του», είπε χθες- και το ξέρει κι ο Simeone...

Η σελίδα της στήλης στο facebook:


Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.