News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Ο Keylor Navas γαντζώνεται στο τέρμα κι ο De Gea περιμένει τη στιγμή του

Πέμπτη 25 Μαΐου 2017

Του José Félix Díaz, αρχισυντάκτη της Marca

Η απόφαση μετά τον τελικό του Τσάμπιονς Λινγκ


Keylor Navas, David De Gea και Courtois έχουν τραβήξει την προσοχή του παρόντος και του μέλλοντος του madridista τέρματος κατά τις τελευταίες εβδομάδες. Ήταν τα ονόματα που έχουν τραβήξει την προσοχή των οπαδών της Ρεάλ Μαδρίτης και της λευκής της αθλητικής διεύθυνσης. Η κατάσταση έχει στρίψει κι έχει προσφέρει διάφορα σενάρια όπως προχωρούσε η σεζόν.

Ο τερματοφύλακας της Κόστα Ρίκα έχει ανεβάσει την αξία τις τελευταίες μέρες. Έχει δείξει και πάλι το επίπεδο της προηγούμενης σεζόν, διαλύοντας μονομιάς τις αμφιβολίες των ηγετών, των συμπαικτών και των οπαδών. Επιπλέον, έχει δηλώσει ότι είναι έτοιμος να παλέψει για τη θέση όποιος κι αν είναι ο αντίπαλος συμπαίκτης. Μήπως αυτό σημαίνει ότι οι ηγέτες του club παραιτούνται απ’το να υπογράψουν έναν τερματοφύλακα; Όχι. Η ανοιχτή διαπραγμάτευση με τον De Gea συνεχίζεται, αλλά μέχρι τον τελικό του Champions League δεν θα υπάρξει καμία κίνηση.

Ο De Gea βρίσκεται σε μια περίπλοκη κατάσταση. Ο Μουρίνιο έχει αποφασίσει να μην παίξει στο τελευταίο μέρος της σεζόν και η ιδέα του Πορτογάλου είναι να μην κρατήσει κανέναν που δεν θέλει να μείνει στη Γιουνάιτεντ, κάτι που δεν συμβαίνει στην περίπτωση του τερματοφύλακα, αλλά που δεν κρύβει επίσης το κίνητρο που θα σήμαινε γι’αυτόν η κίνησή του στη Ρεάλ Μαδρίτης. Πριν από ένα χρόνο υπήρχε μια λευκή οψιόν γι’αυτόν, αλλά έληξε στις 30 Ιουνίου. Τώρα είναι θέμα διαπραγμάτευσης, γεγονός στο οποίο ο Μουρίνιο δεν αντιτίθεται.

Δεν είναι απλό για τον De Gea να χάνει το φινάλε της σεζόν. Οι τελευταίοι γύροι του Europa League, η αναμέτρηση της Στοκχόλμης και τα τελευταία παιχνίδια της Premier έχουν χαθεί λόγω μιας απόφασης του προπονητή, σε μια απόφαση που έχει αφήσει κάπως αποπροσανατολισμένο τον τερματοφύλακα.

Στην περίπτωση του Courtois είναι διαφορετικά. Ο Βέλγος έχει φτάσει να φανεί ως madridista απ’τις 30 Ιουνίου. Έτσι έδειξαν οι επαφές που διατήρησε με τους λευκούς απεσταλμένους, αλλά η πραγματικότητα λέει ότι έχει αποκλειστεί κι έτσι γνωρίζει ο βασικός της Τσέλσι.

Σ’αυτές τις στιγμές το ζήτημα του τέρματος προορίζεται για τον Keylor Navas και τον De Gea και δεν σημαίνει ότι δεν μπορούν να μοιραστούν τ’αποδυτήρια, αλλά ξέρετε ήδη τη θεωρία των συγκρούσεων και Ζινεντίν Ζιντάν, η πρώτη προϋπόθεση του Γάλλου. Ο Navas γνωρίζει ότι ο τελικός του Κάρντιφ δεν θα’ναι ένα ακόμα ματς.

Η σελίδα της στήλης στο facebook:


@suntagm_puskas

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.