News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Ο James Rodríguez αξίζει 75 εκατομμύρια ευρώ για την Ρεάλ Μαδρίτης

Δευτέρα 15 Μαΐου 2017

Του José Félix Díaz, αρχισυντάκτη της Marca

Τσέλσι ή Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, πιθανοί προορισμοί


75 εκατομμύρια για τον James Rodríguez. Η Ρεάλ Μαδρίτης δεν σκέφτεται να χαρίσει τον Κολομβιανό και επιδιώκει ν’ανακτήσει τα χρήματα που έπρεπε να πληρώσει για τη μεταγραφή του επιτελικού μέσου το καλοκαίρι του 2014. Ο πρώην της Μονακό αποχαιρέτησε χθες το βράδυ το Μπερναμπέου και το έκανε γνωρίζοντας ότι αυτό ενάντια στην Σεβίλλη ήταν το τελευταίο παιχνίδι του του στο madridista γήπεδο με την λευκή φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο James Rodríguez προσπάθησε να μεταστρέψει μια δύσκολη κατάσταση απ’τον Ιούλιο του 2015, στιγμή κατά την οποία ο Ράφα Μπενίτεθ του ζήτησε να επιστρέψει πρόωρα απ’τις διακοπές. Ο Κολομβιανός δεν θεώρησε βολική αυτή την επίσπευση έχοντας βιώσει Παγκόσμιο Κύπελλο και Κόπα Αμέρικα τα τελευταία καλοκαίρια κι όλα άλλαξαν. Το καθεστώς βασικού που είχε πετύχει με τον Αντσελότι, αποτέλεσε παρελθόν και δεν πήρε ξανά την ετικέτα του αδιαμφισβήτητου που είχε με τον Ιταλό.

Απ’τον περασμένο Ιανουάριο, και μετά από μια απειλή μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων στη Γιοκοχάμα, ο James ήθελε να αντιστρέψει μια κατάσταση που φαινόταν να μην έχει λύση. Η βελτίωση στη στάση του, τον οδήγησε να γίνει ενεργό μέρος στο σχέδιο Β του Ζιντάν, αλλά χωρίς παρουσία στα αποφασιστικά ματς, περίσταση που έχει οδηγήσει τον Κολομβιανό να ζητήσει απ’τον Jorge Mendes, παράγοντα κι άνθρωπο της εμπιστοσύνης του, να ψάξει άλλο προορισμό έχοντας διαπιστώσει ότι η διαμονή του στη Ρεάλ Μαδρίτης τον απομακρύνει απ’την αθλητική ευτυχία λόγω της αμφισβητούμενης κατάστασής του στην αρχική ενδεκάδα.

Τον περασμένο Ιανουάριο ήταν στα πρόθυρα της υπογραφής για την Τσέλσι. Η ομάδα που έχει στεφθεί πρωταθλήτρια της Premier League, πούλησε τον Oscar στο κινεζικό ποδόσφαιρο κι ενδιαφέρθηκε για τον Κολομβιανό, ο οποίος έχοντας διαπιστώσει ότι έμενε έξω απ’τον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου συλλόγων το σκέφτηκε, αλλά τελικά έδωσε μια νέα ευκαιρία στο λευκό club.

Τώρα στην Κολομβία ισχυρίζονται ότι ο προορισμός του είναι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, είτε ως αντάλλαγμα σε μια μεταγραφή, η Ρεάλ Μαδρίτης θα ζητήσει 75 εκατομμύρια για τη επιχείρηση, είτε ως νόμισμα ανταλλαγής για την πιθανή άφιξη του David de Gea στη madridista οντότητα. Η Τσέλσι δεν έχει παραιτηθεί απ’τον επιτελικό μέσο και περιμένει την τελική έκβαση της σεζόν για να περάσει στην επίθεση και να στείλει στο Μπερναμπέου μια πρόταση μεταγραφής.

Ο James έχει υπάρξει θεμελιώδης στην τελική ευθεία της σεζόν μέσα απ’αυτήν την δεύτερη γραμμή που έχει θέσει σε λειτουργία ο Ζιντάν, πρώτα στο Copa del Rey και, στη συνέχεια, σ’έξι παιχνίδια πρωταθλήματος, αρχής γενομένης με τον αγώνα κατά της Eibar.


Ο Κολομβιανός έχει σκοράρει κι έχει υπάρξει καθοριστικός, αλλά η απουσία του απ’τα βασικά ματς, τον έχει κάνει να δει ότι πρέπει να ψάξει προορισμό. Φυσικά, γνωρίζει ήδη ότι η ελευθερία του κοστίζει 75 εκατομμύρια ευρώ. Κι αυτό γιατί απ’την ευγενή περιοχή του Bernabeu δεν θεωρούν ότι έχει χάσει αξία ο James. Επιμένουν ότι η έξοδός του είναι λόγω κάτι περιστασιακού όπως το ότι ένας τεχνικός κλίνει προς έναν ή άλλον παίκτη κι όχι επειδή ο Κολομβιανός δεν αποδίδει όπως αναμένεται.

Η σελίδα της στήλης στο facebook:
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.