News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Ο Isco επιστρέφει στο σπίτι του μέσα απ’τη μπροστινή πόρτα

Πέμπτη 18 Μαΐου 2017

Του Fran Villalobos

Στην καλύτερη στιγμή του ως madridista από τότε που έφυγε απ’τη Μάλαγα


Ο Isco ζει την πιο γλυκιά στιγμή του στην Ρεάλ Μαδρίτης από τότε που ήρθε απ’τη Μάλαγα. Τα 30 εκατομμύρια ευρώ που δαπάνησαν οι λευκοί το καλοκαίρι του 2013, φαίνονται λίγα βλέποντας το επίπεδο του παιχνιδιού που έχει φτάσει ο παίκτης απ’το Arroyo de la Miel τους τελευταίους μήνες. Μια μεγάλη επένδυση στο ταλέντο που αποφέρει καρπούς.

Έφτασε στα 21 του στο Μπερναμπέου με όρεξη να κατακτήσει τον κόσμο, αλλά είναι τώρα στα 25 του, όταν έχει φτάσει την ποδοσφαιρική ωριμότητα και την σταθερότητα. Μετά από τρεις σεζόν με μερικά σκαμπανεβάσματα, στις οποίες δεν κατέληξε ποτέ να καθιερωθεί στην αρχική ενδεκάδα, παρά το ότι συμμετείχε πάντα πολλά λεπτά, έχει έρθει η ώρα του.

Η μεγάλη του φόρμα, σε συνδυασμό με τον τραυματισμό του Bale, του έχουν ανοίξει διάπλατα τις πόρτες του βασικού με αξιοκρατικά κριτήρια. Ο Isco δεν έχει απογοητεύσει τον Ζιντάν κι έχει καταφέρει να εκμεταλλευτεί τη μεγάλη ευκαιρία του. Ο malagueño είναι ένα απ’τα κλειδιά αυτής της Ρεάλ Μαδρίτης που βρίσκεται μια ανάσα απ’το νταμπλ Liga και Champions League. Όσον αφορά το εγχώριο πρωτάθλημα, ο Isco είναι ο μέσος που έχει συμμετάσχει στα περισσότερα γκολ αυτή τη σεζόν: έχει βάλει 10 γκολ κι έχει δώσει οκτώ ασίστ.


Ο πρώτος τίτλος περνά απ’τον βαθμό στο La Rosaleda το γήπεδο όπου γεννήθηκε σαν ένα αστέρι, έχοντας περάσει απ’την cantera της Βαλένθια. Οι δύο μεγάλες σεζόν του ως blanquiazul θάμπωσαν όλη την Ευρώπη κι έπεισαν τη Μαδρίτη για τη μεταγραφή του.


Το περασμένο καλοκαίρι, υπήρξαν εικασίες με την πιθανή αποχώρηση του μετά από μια σεζόν στην οποία έπαιξε 10 παιχνίδια και σχεδόν χίλια λεπτά λιγότερο απ’ό, τι την προηγούμενη. Εννέα μήνες αργότερα, η πραγματικότητα είναι άλλη. Είναι έτοιμος να ανανεώσει μέχρι το 2022 κι έχει ερωτευμένο τον madridismo. Θα’ναι η τέταρτη φορά που θα παίξει ο Isco στο La Rosaleda ως madridista. Στις προηγούμενες τρεις, δύο νίκες και μια ισοπαλία.

Η σελίδα της στήλης στο facebook:


@suntagm_puskas
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.