News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Ο De Gea αρχίζει να αμφιβάλλει αν τον θέλει η Ρεάλ Μαδρίτης ή αν θα μπλοφάρει (ξανά)

Τετάρτη 24 Μαΐου 2017

Του José Manuel García

Δεν ξεχνά τι συνέβη το 2015

Ο Μουρίνιο του έχει ανοίξει την πόρτα εξόδου, αλλά ζητά 70 εκατομμύρια ευρώ απ'τη Ρεάλ Μαδρίτης, καθώς σκέφτεται ότι είναι ο καλύτερος τερματοφύλακας στον κόσμο


Όταν πάει διακοπές ο David de Gea (26 ετών)  θ'αφήσει ανοικτό το εισιτήριο επιστροφής στο Μάντσεστερ. Ο Μαδριλένος τερματοφύλακας βρίσκεται σ'ένα σταυροδρόμι. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τον θέλει, αλλά αρχίζει να'χει σοβαρές αμφιβολίες για το αν το ενδιαφέρον της Ρεάλ Μαδρίτης είναι πραγματικό ή, όπως συνέβη το καλοκαίρι του 2015, είναι μπλόφα. Ο διεθνής φοβάται ότι τα πάντα θα'ναι ένας πυροβολισμός στον αέρα. Ο De Gea δεν θα περιμένει πέρα από ό, τι είναι απαραίτητο το λευκό club, κι έτσι έχει πει στον μάνατζερ. Ο Florentino, στη γραμμή της μεγάλης στιγμής του Keylor Navas, συνεχίζει να καθυστερεί την απάντηση.

Ο De Gea είπε στην σύντροφό του (την τραγουδίστρια Edurne) ότι αναμένει να κανονίσει τα πάντα με τη Ρεάλ Μαδρίτης πριν απ'το καλοκαίρι και θα προχωρούσε στο να μετακομίσει μέσα στις επόμενες εβδομάδες στο σπίτι που κατέχει στην πρωτεύουσα του βασιλείου. Όμως, οι μέρες έχουν περάσει και η κατάσταση του De Gea παραμένει αμετάβλητη. Η κατάσταση είναι εθισμένη και κουράζει πλέον τον τερματοφύλακα. Ο μάνατζέρ του, ο Πορτογάλος Jorge Mendes, τον έχει καθησυχάσει. Η Ρεάλ Μαδρίτης είναι βυθισμένη σ'όλες τις προετοιμασίες για τον τελικό του Champions League εναντίον της Γιουβέντους κι ο Florentino δεν θέλει να μιλήσει για τίποτε άλλο. Και λιγότερο να κάνει να φανεί αδιάφορος ο Κοσταρικανός Keylor Navas, σε εξαιρετική κατάσταση, ο οποίος έχει εκφραστεί κατηγορηματικά σχετικά με το θέμα: "Δεν νομίζω. Θα φάω ό, τι έρθει".

Στο Gestifute, την εταιρεία του Mendes, η εντύπωση είναι ότι η Ρεάλ Μαδρίτης, όπως οι μεγάλες σαύρες του ποδοσφαίρου, θα πάρει με ηρεμία την κίνηση της υπογραφής του De Gea, αλλά ότι, στο τέλος, θα σηκώσει τον αντίχειρα και θα κάνει την επιχείρηση. Στο Μάντσεστερ, όπου προετοιμάζουν το τελικό του UEFA Europa League (ο οποίος, κερδίζοντάς τον στη Στοκχόλμη, θα τους έδινε τη δυνατότητα να μπουν στο επόμενο Τσάμπιονς Λινγκ), δεν ανυπομονούν επίσης.


Ο καλύτερος για τον Μουρίνιο

Η United του Μουρίνιο, η οποία αναμένει να κλείσει την υπογραφή του James Rodríguez (70 εκατομμύρια είναι το ποσό), έχει τα παράθυρα ανοιχτά. Η σχέση μεταξύ «Mou» και De Gea είναι εξαιρετική. Ο τεχνικός είναι ένας ειλικρινής άνθρωπος και εκτιμά προσωπικά κι επαγγελματικά τον τερματοφύλακα. Ο Πορτογάλος έχει ανοιχτή εδώ και μήνες μια προσφορά ανανέωσης της σύμβασης του De Gea μέχρι τον Ιούνιο του 2023. Αλλά έχει πει επίσης ότι, μέσα σε κάποιες λογικές παραμέτρους, δεν θα αντιταχθεί στο να πάει στην Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο Μουρίνιο, όμως, έχει διαβεβαιώσει ότι δεν σκέφτεται να δωρίσει αυτόν που, σύμφωνα με τον ίδιο, είναι ο καλύτερος τερματοφύλακας στον κόσμο. Ως εκ τούτου έχει μεταφέρει στον αντιπρόσωπό του, που είναι επίσης ο Jorge Mendes, ότι η τιμή του De Gea είναι 70 εκατομμύρια ευρώ. Ακριβώς ό, τι θα’πρεπε να πληρώσει το club του Old Trafford για την υπογραφή του James Rodríguez. Όπως και να’χει, τόσο η Ρεάλ Μαδρίτης όσο και η United επιμένουν ότι η μια επιχείρηση δεν έχει σχέση με την άλλη. Αυτή του James είναι πρακτικώς τελειωμένη, ενώ όσον αφορά αυτή του De Gea είναι μόνο λίγο περισσότερο από ένα σκίτσο προθέσεων.


Η Ρεάλ Μαδρίτης πηγαίνει με ήρεμο βήμα στην υπόθεση De Gea. Κερδίζοντας το πρωτάθλημα και στις θύρες ενός νέου Champions League, o Florentino Pérez και η ομάδα των συμβούλων του περνούν μια περίοδο μέτριας ευφορίας και δεν θ’αντιμετωπίσουν το ζήτημα του τερματοφύλακα μέχρι τις 4 ή 5 Ιουνίου, μετά το τέλος της ποδοσφαιρικής σεζόν. Δεν θα’ναι εύκολες διαπραγματεύσεις, γιατί η Μαδρίτη δεν είναι διατεθειμένη να πληρώσει αυτό το ποσό για έναν τερματοφύλακα, τον οποίο αξιολογεί το πολύ στα 50 εκατομμύρια. Η Μάντσεστερ θα’ναι ένας σκληρός αντίπαλος στη διαπραγμάτευση. Ήδη έχει ακόμη κι αντικαταστάτη για τον De Gea: τον Donnarumma, της Milan.
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.