News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Ο Cristiano που θέλουν όλοι

Πέμπτη 18 Μαΐου 2017

Του Rubén Jiménez

Ο Ρονάλντο έχει σκοράρει στα τρία τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος


Ο Cristiano Ronaldo ήταν και πάλι καθοριστικός στο Balaidos. Όπως ήταν εναντίον της Σεβίλλης κι εναντίον της Βαλένθια. Για να μην αναφέρουμε το Champions League, που Μπάγερν και Ατλέτικο έχουν ακόμα εφιάλτες μ'αυτόν. Ο Cristiano, αυτός που δεν εμφανίζονταν στις μεγάλες μέρες, έχει 13 γκολ σ’έναν μήνα, 13 γκολ που είναι ο τυχερός αριθμός της Ρεάλ Μαδρίτης, 13 γκολ που βάζουν την λευκή ομάδα στο χείλος του πρωταθλήματος και στον τελικό του κυπέλλου Ευρώπης.

Τα δύο γκολ του στην Θέλτα αφήνουν τη Μαδρίτη ένα βαθμό μακριά απ’τον τίτλο, έναν τίτλο που, αν καταλήξει στις βιτρίνες του Bernabeu, θα φέρει την αναμφισβήτητη υπογραφή του Κριστιάνο, ο οποίος ολοκληρώνει ένα βάναυσο τέλος στη σεζόν. Ο Μάιος είναι πλέον ο μήνας που έχει σκοράρει περισσότερο μετά τη ντομπλέτα στο Balaidos. Έχει επτά γκολ σ’αυτόν τον μήνα, έναντι των 6 του Απριλίου. Στατιστικά που δικαιώνουν τον Ζιντάν στη διαχείρισή του. Δίκιο που του έδωσε ο Cristiano μετά την αναμέτρηση.

«Κερδίζεται πάντα στο τέλος, και ο ίδιος έχει κάνει μια πολύ καλή διαχείριση, επιπλέον έχουμε ένα πολύ καλό και νεανικό ρόστερ. Εγώ είμαι μια χαρά, τα πάντα αποφασίζονται κατά τις τελευταίες αγωνιστικές, και τα πάω καλά, σκοράροντας γκολ και βοηθώντας την ομάδα», δήλωσε ο Ρονάλντο. Η συμφωνία του με τον Zidane ήρθε θαυμάσια στον παίκτη και στην Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία απολαμβάνει την καλύτερη έκδοση του Πορτογάλου, όταν το χρειάζεται περισσότερο.

Επιπλέον, στο Balaídos, έδειξε την πιο αλληλέγγυα έκδοσή του. Ανάκτησε οκτώ μπάλες, συμμετείχε στην άμυνα και οδήγησε αντεπιθέσεις. Έπιασε μια τελική ταχύτητα 31,86 χιλιόμετρα ανά ώρα, μια φρεσκάδα ποδιών που παρατηρήθηκε σε ενέργειες όπως του 0-2, στην οποία ξεμαρκαρίστηκε για να εκμεταλλευτεί την εξαιρετική πάσα του Isco και να στείλει τη μπάλα στο πλεχτό.

Ήταν ένα απ’τα δύο σουτ του Κριστιάνο στο τέρμα του Sergio. Και τα δύο κατέληξαν στα δίχτυα. Μέγιστη αποτελεσματικότητα για έναν παίκτη που έβαλε το τρίτο γκολ του έξω απ’την περιοχή στο φετινό πρωτάθλημα. Το αριστερό του σουτ απ’το ύψος της περιοχής τον απομάκρυνε απ’αυτή τη θέση του «9», του φορ που τόσο έχει καταλάβει φέτος. Τα δύο γκολ του θύμισαν μακρινές εποχές, το ένα από μακριά και το άλλο στην αντεπίθεση.

Αλλά από μέσα ή έξω απ’την περιοχή, το γεγονός είναι ότι ο Κριστιάνο έχει σκοράρει 13 γκολ σε λίγο περισσότερο από ένα μήνα, ότι φτάνει στον Μάιο και τον μετατρέπει στον μήνα που έχει σκοράρει περισσότερο ... κι ότι η ομάδα τον λατρεύει. Γνωρίζοντας τη σημασία του ματς του Balaídos, το λευκό ρόστερ, συμπεριλαμβανομένου του πάγκου πήδηξε με τα γκολ του Ρονάλντο και τον έθαψε κάτω από ένα σύννεφο αγκαλιών.


Η εικόνα του Cristiano πεσμένου στη γωνία, με τους Isco, Ράμος ή Casemiro να τον αγκαλιάζουν, μπορεί να μείνει ως ενσταντανέ ενός πρωταθλήματος, η φωτογραφία της ενότητας αποδυτηρίων γύρω από έναν ήρωα που μπορεί να βάλει τη σφραγίδα σε μια ιστορική σεζόν στο Chamartin.

Η σελίδα της στήλης στο facebook:


@suntagm_puskas
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.