News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Ο Bale στοχεύει στον τελικό «του»

Σάββατο 13 Μαΐου 2017

Του Santiago Siguero

Ο Ουαλός θα’ναι έτοιμος για την αναμέτρηση του Κάρντιφ


««Κάρντιφ, πάμε!!». Ο Gareth Bale έζησε με ένταση το δεύτερο σκέλος του ημιτελικού του Champions League μεταξύ Ρεάλ Μαδρίτης και Ατλέτικο. Ο Ουαλός ονειρεύεται όλη τη σεζόν να παίξει στον τελικό του Champions League στη γενέτειρά του, και οι συμπαίκτες του ανέλαβαν να πάρουν το εισιτήριο στο Calderón. Ως εκ τούτου το tweet του μετά τον αγώνα στο γήπεδο της Ατλέτικο.

Επειδή ο Bale βλέπει τον εαυτό του στο Κάρντιφ. Να παίζει στον τελικό του Champions League εναντίον της Γιουβέντους, φυσικά. Η ανάκαμψή του είναι σε καλό δρόμο κι όλα δείχνουν ότι όχι μόνο θα τηρηθούν οι προθεσμίες που μπήκαν για την εξέλιξη του τραυματισμού του, αλλά κι ότι θα μειωθούν.

Ο τραυματισμός στο υποκνημίδιο εξελίσσεται σύμφωνα με τις καλύτερες προβλέψεις. Τόσο που πολύ σύντομα θ’αρχίσει να κάνει δουλειά στο γήπεδο στις εγκαταστάσεις του Valdebebas. Ο μεγάλος στόχος που βάζει τώρα ο Bale είναι να’ναι με την ομάδα στην προπόνηση της Δευτέρας. Επιτυγχάνοντάς το, ο Ουαλός εξτρέμ θα’χει πιθανότητες να επανεμφανιστεί ακόμα και στο τελευταίο ματς πρωταθλήματος, αυτό το Μάλαγα-Ρεάλ Μαδρίτης στις 21 Μαΐου στο οποίο, προβλέπεται να παίξουν το πρωτάθλημα οι λευκοί. Ο Μπέιλ θα μπορούσε να’ναι για να βοηθήσει την ομάδα στην κατάκτηση του πρώτου απ’τους δύο τίτλους που διεκδικεί ακόμα.

Σε κάθε περίπτωση, δεν θα παρθούν ρίσκα με τον Μπέιλ. Ο Ζιντάν δεν θα το κάνει και δεν θα το κάνει κι ο ίδιος ο Gareth, εμμονικός με το να μπορέσει να παίξει στον τελικό του Millenium Stadium στο Κάρντιφ, μια πόλη στην οποία ο Bale θεωρείται ένας ζωντανός θρύλος. Μόλις δουλέψει και πάλι στο γήπεδο, ο Ουαλός θα εκτελέσει μια συγκεκριμένη εργασία για να φτάσει στις καλύτερες συνθήκες στην αναμέτρηση στις 3 Ιουνίου εναντίον της Γιουβέντους... Και στον προκριματικό αγώνα για το Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας που αντιμετωπίζει η Ουαλία ενάντια στην Σερβία στις 11 Ιουνίου. Ένα ακόμα παιχνίδι σημειωμένο με κόκκινο στο ημερολόγιό του, στο οποίο η εθνική του διακυβεύει πολλές απ’τις πιθανότητές της για συμμετοχή στο Παγκόσμιο Κύπελλο.

Ο τελικός του Champions League είναι μια εμμονή για τον Bale. Πριν από ένα χρόνο, με τη Μαδρίτη να’χει στεφθεί πρόσφατα πρωταθλήτρια Ευρώπης στο Μιλάνο, δήλωνε ήδη: «Ονειρεύομαι τον τελικό του επόμενου έτους στο Κάρντιφ». Η ομάδα έχει εκπληρώσει το κομμάτι της. Τώρα χρειάζεται να το κάνει κι ο Gareth.

Η συζήτηση:

Isco ή Μπέιλ, ποιος πρέπει να παίξει στον τελικό;

- Isco, απτον David G. Medina

Λόγω αξίας κι επειδή είναι αυτός που μπορεί να βοηθήσει καλύτερα να γκρεμιστεί το τείχος της Γιουβέντους. Ο κύριος λόγος για να παίξει βασικός στο Cardiff είναι ποδοσφαιρικός. Ο Isco περνάει την καλύτερη στιγμή της καριέρας και παραστάσεις όπως του Calderón κάνουν μόνο να προσυπογράφεται το βήμα προς τα εμπρός που έχει κάνει στην καριέρα του. Δεν είναι παράξενο ότι ο malagueño είναι ένας απ’τους πιο διακεκριμένους παίκτες της Μαδρίτης, λόγος περισσότερο από αρκετός για να συνεχίσουν να βασίζονται σε αυτόν, παρά την επιστροφή του Μπέιλ στην ομάδα. Επιπλέον, το παιχνίδι του Isco μπορεί να βοηθήσει τη Μαδρίτη να γκρεμίσει τον τοίχο, που θα προετοιμάσει σίγουρα η Γιουβέντους γύρω απ’τον Μπουφόν. Πρόκειται για το καλύτερο αμυντικό δίκτυο στην Ευρώπη και το  λευκό 22 είναι ο ιδανικός παίκτης για να εκπλήξει με το παιχνίδι του μεταξύ των γραμμών. Οι πάσες του στο κενό μπορούν να’ναι θεμελιώδεις στο Cardiff.

- Bale, απ’τον Jesús Sánchez

Ο Isco αξίζει να παίξει στο Κάρντιφ, εντάξει. Η Μαδρίτη παίζει καλύτερα με μια μεσαία γραμμή τεσσάρων, σύμφωνοι. Ο malagueño, σ’αυτό το επίπεδο, είναι αδιαμφισβήτητος στη Μαδρίτη και σε οποιονδήποτε ομάδα. Το ερώτημα είναι αν ο Μπέιλ, έχοντας επανέλθει απ’τον τραυματισμό του, δεν θα’χε επίσης θέση ή αν ο Ζιντάν δεν θα μπορούσε να βάλει μια εντεκάδα και με τους δύο εις βάρος του ν’αφήσει στον πάγκο τον Μπενζεμά, για παράδειγμα, με τον Cristiano φορ και τον Ουαλό ως δεύτερο φορ με ελευθερία κινήσεων στο μέτωπο της επίθεσης. Υπάρχει κάποια εχθρότητα για να δυσφημίσει τον Μπέιλ, ποιος ξέρει αν είναι λόγω του κόστους του, λόγω της κακής του τύχης με τους τραυματισμούς, λόγω του ότι είναι ένα απ’τα τελευταία μεσσιανικά καπρίτσια του Florentino, λόγω του ότι είναι ένας ποδοσφαιριστής-αθλητής... Πρέπει να θυμάστε μερικές λεπτομέρειες: στην Λισαβόνα έκανε το 2-1 και στο Μιλάνο ήταν ο καλύτερος μέχρι τον τραυματισμό του.

Η σελίδα της στήλης στο facebook:
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.