News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Ο Bale περνά οκτώ ώρες τη μέρα στο Valdebebas για να φτάσει στον ονειρεμένο του τελικό

Πέμπτη 25 Μαΐου 2017

Του Juan Ignacio García-Ochoa

Δύο καθημερινές προπονήσεις για ν’αντιμετωπίσει τον αγώνα κατά της Γιούβε στο Κάρντιφ


Ο Gareth Bale κάνει ό, τι είναι δυνατόν για να φτάσει στον τελικό του Κάρντιφ, αναμέτρηση που είχε σημειωμένη με κόκκινο χρώμα στο ημερολόγιο εδώ κι ένα χρόνο. Αμέσως μετά τον τελευταίο τελικό του San Siro, έθετε ήδη την μεγάλη του πρόκληση: «Τώρα θέλω το Δωδέκατο στο Κάρντιφ». Το να παίξει στο σπίτι του ήταν ένα όνειρο γι 'αυτόν, αλλά δεν βρίσκει καθόλου εύκολο να επιτύχει το στόχο του.

Τη μέρα που τραυματίστηκε ενάντια στη Μπαρτσελόνα, στις 23 Απριλίου, αυτό το όνειρο άρχισε να περιπλέκεται. Μια θλάση στο υποκνημίδιο του αριστερού ποδιού του, τον άφηνε, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των γιατρών, εκτός δράσης για τρεις βδομάδες. Τελικά, ήταν ένας μήνας το διάστημα που έχει μείνει έξω απ’το γήπεδο, πάρα πολύς στις παραμονές ενός παιχνιδιού όπως της επόμενης 3 Ιουνίου εναντίον της Γιουβέντους. «Έχει κάνει τα πάντα κι ακόμα περισσότερα για να φτάσει σε άριστη κατάσταση» διαβεβαιώνουν στο Valdebebas. Χθες άρχισε να ακουμπάει μπάλα κι έκανε μέρος της προπόνησης με την ομάδα.

Ο Bale ακολουθεί ένα απαιτητικό πρόγραμμα εργασίας για να μπορέσει να δώσει μια χείρα βοηθείας στον Ζιντάν στον τελικό. Εδώ και 20 ημέρες προπονείται σε διπλές συνεδρίες, περνώντας οκτώ ώρες στο Valdebebas. Έχει επίσης εργαστεί ατομικά στο σπίτι με τον φυσιοθεραπευτή της εμπιστοσύνης του, Jaime Benito. Στρατιωτική πειθαρχία για να μπορεί ν’απολαύσει ένα απ’τα πιο ξεχωριστά παιχνίδια της καριέρας του.

Όμως, παρά την προσπάθεια, αυτό που έχει πλέον πολύ μακριά είναι το καθεστώς βασικού. Στο Κάρντιφ θα φτάσει μ’ενάμισι μήνα αγωνιστικής αδράνειας και η στιγμή του Isco περιπλέκει ακόμα περισσότερο την παρουσία του στην εντεκάδα. Ο Bale το γνωρίζει και το αποδέχεται. Σκέφτεται την ομάδα κι ο στόχος του είναι να’ναι υπό τις εντολές του Ζιντάν για ό, τι χρειάζεται. Ξέρει ότι μπορεί να’ναι εξίσου σημαντικός είτε παίξει 20 λεπτά είτε 90. Ο πρωταρχικός στόχος, να’ναι στο 100% στο χρόνο που θα παίξει.

Η σελίδα της στήλης στο facebook:


@suntagm_puskas
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.