News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Ο Bale ολοκληρώνει την προπόνηση της ομάδας

Πέμπτη 25 Μαΐου 2017

Ο Ουαλός συμμετείχε στην προπόνηση, όπως το υπόλοιπο ρόστερ


Ο Dani Carvajal κι ο Ουαλός Gareth Bale δούλεψαν στη μέγιστη ένταση, ολοκληρώνοντας όλη την προπόνηση της Ρεάλ Μαδρίτης με την ομάδα, συμπεριλαμβανομένου ενός τελευταίου παιχνιδιού που τους βοήθησε να ανακάμψουν ρυθμό μετά τους μυϊκούς τραυματισμούς τους, απ’τους οποίους επανέρχονται για το Κάρντιφ.

Εάν στην επιστροφή στην εργασία της Τετάρτης, Carvajal και Bale προσχώρησαν στην ομάδα για ν’αρχίσουν να ακουμπάνε μπάλα και να ολοκληρώσουν ένα μέρος της προπόνησης με τους συμπαίκτες τους, σήμερα εργάστηκαν πλέον στον ίδιο ρυθμό με τους υπόλοιπους όλο το πρωί, επιβεβαιώνοντας ότι οι ανακτήσεις τους είναι γεγονός κι ότι ο Ζινεντίν Ζιντάν μπορεί να βασίζεται πάνω τους για τον τελικό του Champions League στις 3 Ιουνίου.

Ο madridista προπονητής έχει όλο το ρόστερ του για το μεγάλο γεγονός. Στη δεύτερη διεξήγαγε, κάτι που έχει συμβεί σε μετρημένες περιπτώσεις κατά τη διάρκεια της σεζόν, μια προπόνηση προετοιμασίας του τελικού στην ciudad deportiva de Valdebebas, που χαρακτηρίστηκε απ’τη ζέστη κι απ’την ένταση που έβαλαν οι παίκτες στη δουλειά μετρώντας τις μέρες για τον αγώνα κατά της Γιουβέντους.

Έχοντας πάρει τη χθεσινή προπόνηση πιο ήρεμα για να ολοκληρώσει την ανάκαμψή του απ’το χτύπημα που δέχτηκε στη γάμπα, ο Πορτογάλος Κριστιάνο Ρονάλντο επέστρεψε στην δυναμική της ομάδας και προπονήθηκε κανονικά.


Μαζί με την πρώτη ομάδα εργάστηκε ο μέσος της θυγατρικής Enzo Zidane. Οι παίκτες της Ρεάλ Μαδρίτης Castilla δεν έχουν φύγει ακόμα σε διακοπές μετά την ολοκλήρωση της σεζόν τους στη Segunda División B κι ο σύλλογος τους ζήτησε να προπονηθούν αυτή την εβδομάδα λόγω της πιθανότητας να την τελειώσουν παίζοντας έναν αγώνα προπόνησης με την πρώτη ομάδα.

Η σελίδα της στήλης στο facebook:


@suntagm_puskas
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.