News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Ο Bale δεν είναι ένα πρόβλημα, είναι μια ευλογημένη λύση

Τρίτη 30 Μαΐου 2017

Του José Félix Díaz, αρχισυντάκτη της Marca

Οι αθλητικές συζητήσεις κι όχι τόσο γύρω απ’την Ρεάλ Μαδρίτης, έχουν συμβεί όλο το χρόνο. Τα επιχειρήματα για να αμφισβητηθούν όλα όσα έγιναν απ’τη αθλητική διοίκηση και, γιατί όχι, απ’την προεδρία, έχουν εκπνεύσει κι έχουν βάλει τον καθένα στη θέση του. Ήταν ένα θέμα αναμονής.

Κάποιος κοιτάζει πίσω και βρίσκει μόνο αυτό του ότι αποκτιούνται μόνο galácticos, μετά το μίσος στον Ισπανό παίκτη, αργότερα τις υποδομές υπό τη μορφή δρόμων και γεφυρών, λίγο μετά ότι δεν δίνεται προσοχή στην cantera και τώρα βρίσκουμε τη συζήτηση του τι να γίνει με τον Μπέιλ. Ακριβώς έτσι.

Ο Ουαλός έχει μετατραπεί στο νέο σημείο αναφοράς όλων των κριτικών προς το λευκό madridista. Ο Bale τελείωσε την περασμένη σεζόν ανάμεσα στους τρεις κορυφαίους παίκτες για την UEFA και ξεκίνησε αυτή την σεζόν υπό με το σύνθημα «η Ρεάλ Μαδρίτης παίζει καλύτερα με τον Μπέιλ κι όπως ο Ρονάλντο».

Λοιπόν μήνες αργότερα, ο πρώην της Τότεναμ βρίσκεται και πάλι στο στόχαστρο. Δεν έχει σημασία ότι τον Οκτώβριο λέγονταν ότι ήταν ο πιο αποσταθεροποιητικός παίκτης της εντεκάδας του Ζιντάν, ότι άρχιζε ν’αφήνει σημάδια ότι στόχευε στη Χρυσή Μπάλα και λοιπές κολακείες. Αυτό έχει ξεχαστεί, όπως επίσης και η καθοριστική παρουσία του σε παλιούς και πρόσφατους τελικούς της Ρεάλ Μαδρίτης.

Είναι αλήθεια ότι από τότε που ταξίδεψε στο Λονδίνο για να εγχειριστεί στον αστράγαλό του, το Νοέμβριο, έχει παίξει μόλις τέσσερα παιχνίδια και στους δύο τελευταίους μήνες έχει μόνο δύο στιγμές ενάντια σε Μπάγερν και Μπαρτσελόνα, αλλά από’κει μέχρι να λέμε ότι ο Bale είναι το κύριο πρόβλημα του Ζιντάν και της Ρεάλ Μαδρίτης για να κερδίσει το Champions League, υπάρχει μια ποδοσφαιρική άβυσσος.

Η μόδα είναι να υποδεικνύεις τον Μπέιλ

Τώρα η μόδα είναι να υποδεικνύεις τον Μπέιλ για να ανυψώσεις τον Isco και την απαραίτητη και κερδισμένη του παρουσία ως βασικός στον τελικό του Κάρντιφ. Γίνεται λόγος για την ανάγκη ύπαρξης ενός ακόμα μέσου, της συγκέντρωσης παικτών στη μεσαία γραμμή, εξορίζοντας το 4-3-3. Σύμφωνοι, αλλά μην ξεχνάτε ότι ο Bale έχει παίξει ήδη ως μέσος σε μεγάλα παιχνίδια, το τελευταίο στο Μόναχο, ακριβώς μέχρι που τραυματίστηκε.

Σε καμία περίπτωση δεν θα’ναι ο Bale το πρόβλημα, αλλά η λύση, είτε με την παρουσία του στην αρχική ενδεκάδα είτε απ’τον πάγκο. Ο Ζιντάν σημείωσε ό, τι συνέβη ενάντια στη Μπαρτσελόνα και κανένας παίκτης που δεν είναι σε άριστη κατάσταση δεν θα ξεκινήσει. Η διαφορά είναι ότι ο Bale έφτασε στο Clásico με μόλις τρεις προπονήσεις, ενώ στο Κάρντιφ θα φτάσει με εννέα προπονήσεις μαζί με την υπόλοιπη ομάδα. Ζήτημα αισθήσεων. Τον λόγο τον έχει ο Ζιντάν ο οποίος όπως έχει επίσης παραδεχτεί συνεχίζει να μαθαίνει και να σημειώνει τα πάντα, αλλά ξέρει ότι ο Μπέιλ δεν θα’ναι σε καμία περίπτωση ένα πρόβλημα, άλλα ένας άσος στο μανίκι.



@suntagm_puskas
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.